Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzeczna kobietka

Czy rozmiar stanika 75C to duży?Bo facet mnie wyśmiał :(

Polecane posty

napiszcie mi proszę czy według Was panie i panowie rozmiar 75C to duże piersi?Bo jakiś czas temu poznałam kolesia i dziś jakoś tak rozmowa poszła na temat ubrań,bielizny i zapytał mnie o rozmiar stanika.No to ja mu odpowiedziałam zgodnie z prawda,że 75C a on na to,że muszę być grubą świnią bo to bardzo dużo :O.Nie ważę dużo,więc nie wiem co on pomyślał.Po chwili zakończył rozmowę i milczy..

Gość jak jakis pan nie wie
75 to obwod, a ile masz wzrostu??? ja mam 181 wzrostu i tez taki obwod

Gość zwroty
Pytanie podstawowe - czy masz prawidłowo dobrany biustonosz? Pewnie połowa Polek uważa, że nosi 75C, a to guzik prawda. Jeżeli masz w obwodzie pod biustem 75cm to na pewno nie możesz mieć takiego rozmiaru stanika. Jeżeli jednak jest od dobrze dobrany to biust nie jest duży, za to ty spora.

Gość prosta spr
to co za facet? cham jakis :D ja mam 75 D wedlug poslkiej numeracji (anglieska to 60 H a waze 55 kg spytaj sie tego fagasa jakiego on na penisa i tez wysmiej

Gość a mi szkoda
w ogóle się tym nie przejmuj :) faceci totalnie nie znają się na tych liczbach, rozmiarach, itd... ;) chamowaty z natury, i tyle; w ogóle sobie tym głowy nie ma co zawracać

Gość 75C to wspaniałe piersi
wiem, bo miałem z takimi przyjemność kiedyś:) Zresztą wszystkie cycki są super, olej gościa.

Gość grace.
Ja uważam, ze 75 C to cycuszki idealne. Nie maleńkie, ale i nie wielkie.

Gość 70 h
ja mam ;_;

Gość gość
75c idealne

Gość gość
B i C to średnie rozmiary, takie w sam raz, nie za wielkie i nie za małe. A ten facet to jakiś debil :D

Gość gość
Teraz to ja mam chyba 75D :)

Gość gość
Obstawiam ze nosisz za duzy obwod biustonosza. Waze 10 kilo wiecej od Ciebie i nosze 70D a biust mam raczej maly.

Gość gość
tak, jedna baba druga babe bedzie pocieszac nazywajac bezcyc - idealnymi piersiami. smialbym sie, gdyby to nie byla codziennosc, owocujaca potem robieniem z siebie kogos, kim sie nie jest i oczekiwaniem iscie krolewskiego traktowania... bez zaslug:D