Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhbwlfjf

nie rozumiem dlaczego w polsce nie ma PRIMARKA

Polecane posty

Gość jhbwlfjf

przeciez te rzeczy sprzedawalaby sie jak cieple buleczki :P

Gość bozenaaaa
Wszystko inne padlo by.

Gość lalanana
Primark to w Anglii najbardziej znany i chyba najtanszy sklep z ciuchami :P tez chcialabym zeby byl w Polsce

Gość rthrh
kiedy w primarku jest tandeta.....ciuchy na raz buty to samo, gatunkowy szajs...........dlatego cena jest adekwatna

Gość bgbgchbcgbc
a po co ci primark skoro jest new look

Gość jhbwlfjf
dzisiaj wrocilam z kolejnymi torbami, to normalnie jak swieta tylko dwa razy w tygodniu :D

Gość bozenaaaa
Zgadzam sie,ze shit,ale i tak mialby zbyt :O

Gość jhbwlfjf
akurat ja mieszkam w uk, tylko tak sie zastanawiam a to, ze szmaty, to co? takie same jak w H&Mie czy New Looku, tylko dwa razy nizsza cena, wszystko i tak wyprodukowane w jednej fabryce w chinach

Gość bozenaaaa
Lepiej dolozyc pare funtow i miec cos, co nie bedzie do wyrzucenia po pierwszym praniu.

Gość bozenaaaa
Nie porownuj np h&m,bo stamtad rzeczy nie pekaja w szwach jeszcze przed zalozeniem ani nie kulkaca sie po paru minutach.

Gość bozenaaaa
Primani :D Pewnie jestes tam krotko,ze sie rzucasz na lachy z primarku :O

Gość jhbwlfjf
mi jeszcze nic nie peklo w szwach ani sie nie 'pokulkaczyly' (?) z primarka :P jak ktos nie umie dbac o ubrania to i od gucciego rzeczy sie rozpadna

Gość mieszkam we angjjjjiiii
nie jest to samo........ ale Pani nademna ma racje, lepiej dołozyc te prae funciaków/zł i kupic cos wytrzymalszego a nie szmatke

Gość bgbgchbcgbc
chrzanisz jak potłuczona, a jak ty niby o te ubrania dbasz? piescisz je czy co? haha. jak jest szitowa bawełna to sie rozpadnie po 1 praniu, no chyba ze pierzesz w 30 stopniach albo recznie...

Gość jhbwlfjf
na nic sie nie rzucam, kupuje i w primarku, i w h&mie, i w zarze i, uważaj, nawet mi się zdarzyło kupic toberkę od chanel! i o ile miedzy dwoma pierwszymi nie widze roznicy, to juz pomiedzy np. primarkiem a zara jest widoczna. nie oceniaj wszystkich jednakowo. lubie primarka, jakoscia nei rozni sie od przecietnej sieciowki, a ceny sa niskie. nawet jesli mam pochodzic w butach 1 sezon to wybacz, ale nie szkoda mi tych 15 funtow

Gość bozenaaaa
Dziwi mnie,ze podniecasz sie szmatami jakosciowo do dupy. Nie lepiej wyhaczyc firmowki w np tk maxxie?

Gość jhbwlfjf
tak, piore kolory w 30 stopniach, biale i czarne w 40, a majtki i skarpetki w 60, jak juz tak bardzo chcesz wiedziec :D

Gość bozenaaaa
No widzisz..tu sie roznimy, bo ja osobiscie wole chodzic w porzadnych butach i rzeczach.

Gość bozenaaaa
Co z 15 funtow,jak wiekszosc ciapatych i czarnych smiga w tym samym :O Do tego takie buty mi byloby glupio nosic.

Gość jhbwlfjf
jeju, kupuje w roznych sklepach, potraficie to zrozumiec? i nie podniecam sie primarkiem, nie mowie, ze jakos jest NAJLEPSZA i w ogole pierwsza klasa, ale nie rozni sie od innych sieciowek jak terranova, h&m, tally wejl etc. a jest popularna. zastanawiam sie wiec, dlaczego nie ma go w PL i tyle :P

Gość jhbwlfjf
piszesz jakbym cala chodzila w primarku :D nie jest mi glupio nosic rzeczy ktore wizualnie mi sie podobaja. i nie meiszkam w ciapakowie i mam gdzies co inni nosza

Faktycznie szkoda,że Primarka nie ma u nas:/ to prawda,że jest tam sporo szmatek jednorazówek,ale czasami naprawde fajne ciuchy można trafić i nie tylko:)

Gość giugiu
i dobrze ze nie ma bo jak by byl to bylby drogi jak hm i inne, w posce bylby to excluisv jak zara ktora nie oszukujmy sie ale w uk jest szmaciarnia