Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

kto sie zna na necie w tel

Polecane posty

witam, słuchajcie pierwszy raz mam tel na abonament, w tp.sa! i jestem przerazona, całą noc był w nim nastawiony internet, mozliwe ze przypadkiem włączyłam, lub dziecko. ile ja za to zapłace? nie mam go w abonamencie,tylko darmowe na orange, wchodziąłm teraz na biling, ale nie ma jeszcze nic z listopada,ale z pazdziernika jest 10zł, za wejscie na neta, nie wchodziłam mozliwe ze takze przypadniem! jestem w stresie, ze bede musiała płacic nie wiadomo ile. ktos sie zna na tym?

Nie rozumiem co zrobiłaś :D Masz internet darmowy w Orange w komórce? A w tp stacjonarny numer?

mam ten pakiet z tv, ze im wiecej tym taniej, stacjonarka, tv, internet, + komórka! w abonamencie na komórke mam tylko darmowe do orange, za inne płace! za neta takze, ile ja zapłace kasy jak cała noc był właczony? pomocy bo ide sie wieszac

aaaa rozumiem teraz. Sprawdź ile czasu trwała ostatnia transmisja danych (widac to w połączeniach w telefonie). I sprawdź ile kosztuje przesyłanie danych u Twojego operatora. Albo zadzwoń do BOK tzn. na błękitną linię, oni tam widzą Twoje ostatnie połaczenia.

juz znalazłam nr. na ta linie. ale nei widze czy płace za to! moze wiesz czy z komórki se policza? czy lepiej ze stacjonarki do nich dzwonic na na infolinie?

Ze stacjonarki dzwoń! Jesteś abonentką u nich więc załatwisz ta sprawę też. Masz numer PIN? Na umowie bedzie.

zaraz dostane zajoba!!!!!!!! dzwoniłam teraz na infolinie, odebrali po takim czasie, ze huj strzela! tylko wybierz 1, wcisnij 2 kurwa mac!! dowiedziałam sie ze mam zadzwonic pod nr 510100100, ale czy za to zapłace z komórki, pani nie była wstanie mi odpowiedziec

a dodam, ze podała jeszcze jeden nr *...cos tam cos tam, i płatny jest

*100 kosztuje 1,50 zł za zdarzenie, sprawdziłam u wirtualnego doradcy na stronie orange

co za pojeby, dzwoniałam, nic sie nie dowiedziała, bo pierdoli wcisnij to i tamto, tylko tyle ze mam juz fakture opłacic, hahahah ktos wie jak zerwac z nimi umowe?????????????

próbowałam, ze stacjonarki łączy z doradca, z komórki, pierdoli ze nie poprawna opcja, i dzwonic jeszcze raz musze! wiec przejde sie do nich jutro do siedziby, i sie dowiem co i jak! a na dzien dzisiejszy pewnie jestm lzejsza o prezenty gwiazdkowe dzieciom!

adsadsa, dziekuje za pomoc!