Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just a dream**

Białe kulki z gardła, a wyciskanie migdałów

Polecane posty

Gość just a dream**

mam wrazenie ze cos mi splywa po tylnej scianie gardla, od czasu do czasu wylatuja mi z buzi zielone badz biale kulki. dzisiaj rano wypadly chyba ze 3 calkiem spore, biale. Smierdza jak gowno :o Chcialam wycisnac ale jak dotykam migdałów to od razu lzy mi leca i krztusze sie, jezyk szaleje. co robic? pomozecie? miel;iscie tak?

Gość just a dream**
nie bylam. kiedys te zielone kulki wypadaly raz na kilka msc, ostatnio czesciej,pozniej zachorowałam, teraz skonczylo sie ubezpieczenie. wiem ze dziewczyny wyciskaja sobie i maja fajny oddech i w ogole uczucie takie swieze ale nie wiem jak sie do tego zabrac,bo migdaly juz mam podraznione.

Gość just a dream**
czytałam o tym. ale to chyba nie to, sa miekkie i rozgniesc mozna w sekunde doslownie i cuchna strasznie. nie moge teraz isc do lekarza

Gość to są kamienie migdałowe
wbrew nazwie są w formie mazi

Gość just a dream**
hehe :D dziekuje, wlasnie czytam :)

Gość a jednak mozna sie
ich pozbyć,tylko trzeba być upartym przez pół roku codziennie kladlam na nie małe oklady nasaczone szalwia i mam spokój od 3 lat .

Gość just a dream**
a moglabys cos wiecej napisac? ile czasu Cie to meczylo?

Gość a jednak mozna sie
Zatrułam się antybiotykiem.i przez rok ciągle chorowałam na anginy Antybiotyków juz bałam się więc w końcu witaminy PP C i szalwia tj plukanie i codzienne oklady na migdaly Minęły 3 lata, nawet kataru jeszcze nie miałam

Gość a jednak mozna sie
Tylko mocne oklady, takie z dwóch torebek Fu.... nienawidzę szalwi ale.wyleczyła mnie skutecznie

Gość a jednak mozna sie
Nie mam już tych smierdzacych kulek

Gość just a dream**
gratuluję :) ja też za szałwią nie przepadam,ale czego się nie zrobi dla zdrowia :P Dziekuje za rady,od jutra zaczynam, trzymaj kciuki :D

Gość najlepiej wytnij migdalki
i pozbedziesz sie problemu

Gość just a dream**
w najblizszym czasie i tak nie ma na to szans, sprobuje, jesli wróci to wtedy przejdę się do lekarza i zasugeruję zabieg, póki co nie ma potrzeby , po cos w koncu te migdalki sa. Boje sie tez,ze zaczne czesciej chorowac.

Gość sdfghjkl;
ja z tym problemem poszłam do laryngologa,odrazu stwierdził ze migdały do wyrzucenia.Poszłam do szpitala na zabieg i mam spkój a przede wszystkim swieżutki oddech

Gość just a dream**
wszystko dla ludzi perwersja ;) a chorujesz po tym zabiegu? bo jednak migdaly oslaniaja ,sa ochrona przed bakteriami itp ..

Gość To grzyby Candida
One powodują powstawanie tych białych kulek. Atakują organizm przy kuracji antybiotykowej i niezdrowej diecie. Zamiast wycinać migdały lepiej od razu zmień dietę. Zero słodyczy, białego cukru, białego chleba, kolorowych napojów. Tylko produkty pełnoziarniste, warzywa, owoce, nabiał, soki bez dodatku białego cukru. I łykaj raz na tydzień tabletkę z probiotykiem, bo to przez brak flory jelitowej te grzyby atakują, bo organizm nie ma jak trawić.

Gość To grzyby Candida
Możesz jeszcze iść do lekarza po Flumycon na receptę.