Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migusinska

przyjaciel czuje do mnie coś więcej..

Polecane posty

Gość migusinska

przyjaźnię się z nim od niedawna. mimo to, dużo o sobie wiemy. myślałam, że jest typowo 'przytulaśnym' facetem. mam inne przyjaciela, który własnie taki jest- ma dziewczynę a tuli się, słodzi i nazywa mnie zdrobniale. przy tym jesteśmy dla siebie aseksualni. Myślałam, że ten o którym mowa też taki jest.. szczególnie, że wspominał co jakiś czas o dziewczynie, która mieszka daleko i on coś do niej czuje. no ok.. on wiedział o mojej sympatii. z tego wszystkiego nie zwracałam uwagi na to, że słodziakowanie sobie, przytulanki w kinie i szczere smsy dla niego znaczą zupełnie coś innego niż przyjaźń. wyjawił mi to dzisiaj (niestety smsowo), gdy napisał abym się zdecydowała czy wybieram tą moją sympatię czy Jego, bo on nie chce być punktem awaryjnym. zatkało mnie... i wtedy zdałam sobie sprawę, że mimo tego, że wiedział że mi ktoś się podoba, że ja myślałam o tym że ktoś inny jest dla niego ważny przestałam się 'kontrolować'. tzn, byłam wylewna. np w kinie dużo się tulilismy (co on sam zainicjował). nie było pocałunków, ale w smsach dużo buziaków itp. nie wiem teraz co robić. popisaliśmy sobie szczerze i on powiedział, że mimo wszystko nie chce mnie stracić, bo mnie bardzo lubi. powiedział, że się zauroczył. nie wiem... boli mnie to bardzo, bo w sumie nieświadomie go teraz zraniłam. boję się, że on zacznie się ode mnie odsuwać albo że mu nie przejdzie... zaproponował na jutro wyjście na piwo. nie wiem co teraz.. jak się zachowywać? gdy zapytałam czy mam go inaczej traktować, powiedział że nie. ZGUBIŁAM SIĘ WE WSZYSTKIM. on 20 lat, ja 19.

Gość migusinska
i co teraz? :/

Gość wodospad millosci
co się nas pytasz? Sama namotałaś i to porządnie Masz chłopaka a tulisz się w kinie z innym i tłumaczysz to tylko przyjaźnią, twój chłop o tym wie? Czujesz coś do sowjego chłopaka? W życiu nikt nie miał tak łatwo że można mieć to i to. Skoro jest dla ciebie aseksualny to przeżyjesz rozpad przyjaźni z nim, przcież widzisz że on nie był przyjacielem a zapychaczem wolnego czasu. Poza tym Wybrałabyś takiego chłopaka który bierze się za zajęte dziewczyny i mówi, że czuje coś do innej choć jest to bzdurą?...

Gość przyjaźń???
Toż to zwykły koleś, czy wiesz kto to jest przyjaciel? Nie nadużywaj tego słowa dla byle gacha.