Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat no ii..

Nie umiem palic papierosow

Polecane posty

Gość mam 25 lat no ii..

jak sie zaciagam to od razu kaszle jak palic? nie chce palic ale chce umiec palic mimo ze nie bede palic... wiem,ze brzmi pogmatwanie.

Gość mam 25 lat no ii..
dla zasady,ot tak.

Gość mam 25 lat no ii..
dla swojej wlasnej zasady/satysfkacji,oj no :)

Gość palaczka ze stażem pracy
bez sensu, ale... zaciągnij się powietrzem, tak jakbyś zasysał/zasysała. tylko niech ten ruch będzie w miarę dyskretny, bez szczególnego wydziwiania. a później odpal fajkę i zrób to samo z dymem, zassij go i wypuść po chwili. ot i cała filozofia

Gość -Charlize-
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D no się uśmiałam po prostu :) poprawiłeś/łaś mi humor bo mam zjebany od jakiegoś czasu ;) a więc ciągniesz papierosa delikatnie nie zbyt dużo dymu, i "połykasz" ten dym ale spokojnie bardziej działaj przeponą niż przełykiem a potem wypuszczasz proste, ja się nauczyłam na skuwce od długopisa :D samo powietrze najpierw wciągałam a potem malutkie ilości dymu żeby się nie krztusić :)

Gość palaczka ze stażem pracy
aha, kaszlenie to nie jest największy problem. poczekaj na zawroty głowy i nudności :D

Gość mam 25 lat no ii..
czyli generalnie 'zasysyam' troche delikatnie i polykam ,,,a reszte wypusczam?

Gość fddfgdfgd
"dla swojej wlasnej zasady/satysfkacji,oj no" chyba po to ze jak pojdziesz na impreze zeby nie stac jak sierota obok palacych co?:D

Gość mam 25 lat no ii..
czemu mi dym nie wylatuje z ust z powrotem po zaciagnieciu sie

Gość mam 25 lat no ii..
okazjnie raz na kwartal jaram trawke ze znajomymi i ostatnio komentowali ze sie nie umiem zaciagac.jak probowalam to kaszlama i jeszcze wiekszy wstyd

Gość -Charlize-
no właśnie zawroty i nudności po pierwszym zaciągnięciu odlot większy niż po marihuanie :D weź sobie teraz skuwkę wsadź do geby i ciągnij powietrze, tak żebyś czuła że dochodzi di płuc, jak teraz palę i się skupiam nad tym bardziej to ja "wciągam brzuch" to znaczy tak jakbyś brał/a głęboki bardzo głęboki oddech i czujesz że powietrze dostaje się do płuc

Powiem Ci, że ja się dobrze nauczyłam zaciągać po kilku miesiącach regularnego palenia. :D Praktyka, na początek wciągaj tak, jakbyś nabierała powietrza przed nurkowaniem. Ale najlepiej nie pal wcale, skoro to nie dla Ciebie. Potem Ci się spodoba i będziesz się truła, jak ja. :classic_cool:

Gość -Charlize-
po zielsku się kaszle strasznie drapie w gardło :/ staż palenia mam około 8 lat tego i tego i zawsze to samo :P drapanie w gardle i okropne kasłanie żeby się tego pozbyć

Gość mam 25 lat no ii..
kupie jutro paczke i poprobuje,dzieki za rady :)

Gość -Charlize-
nie kupuj paczki zmarnowane pieniądze 11 złoty piechota nie chodzi, na razie ucz się na skuwce dobrze ci radze, głębokie wdechy bierz jak u lekarze z tym że teraz będzie mały dodatek dym z papierosa, jak dym się dostanie do płuc będziesz to czuć to wydech :)

Gość -Charlize-
a i jak na pierwszy rzut to radzę zainwestować w nevady niebieskie albo LD lighty ;) ewentualnie nevady miętowe czy LD czuć te mięte i może lepiej Ci się będzie zorientować kiedy dym wchodzi do płuc ;)

Gość -Charlize-
lookrecja nigdy nie widziałam tych malborasów o.O

Gość jednoosobowy głos tłumu
a ja nie umiem nasrac na sufit i musze z tym zyc

Gość xgddjdfjfjmbvjbvj58586
jestes walnięta??? po co chcesz się uczyć? palenie to okropny nałóg, mimo że rzuciłam go kilka lat temu nadal jestmi ciężko. Wiadomo nie jest aż tak źle jak na drugi dzień po odstawiwniu ale do dzisiaj mam ciągłą ochotę na papierosa, na imprezach musze się bardzo pilnować bo wtedy ochota jest największa,

Gość mam 25 lat no ii..
kupilam malboro, po lunchu ide nad jeziorko kolo domu poprobowac :)