Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat z gosciem bleee

Czy zaprosilbyscie kogos jeszcze raz do domu jesli...

Polecane posty

ten ktos po impezie narzygal Wam do zlewu w kuchni, bo ,,nie zdazyl" do W/C ??? :S

Gość jednoosobowy głos tłumu
a to sa tacy co tego nie robia????:(

no nie wiedzialam, ze to normalne :P

Gość tfhgfsdhgfg
jak posprzątał po sobie to jasne, ze tak. Każdemu się może zdarzyć RAZ wpadka. Co innego jak ktos Ci notorycznie obrzyguje mieszkanie wtedy zakaz wstepu.

Gość shshshshs
a narzygal ci ktoś kiedyś do torebki i zamknął ? To milcz

Gość do shshshshs
i co wlozylas tam reke? :D

Gość shshshshs
Niestety tak........

Gość do shshshshs
o... to fuj!!!! kto cie tak urzadzil?

Gość Ale dnoooooooooooooooooo
mi kiedyś ktoś narzygał na schody po pijaku ale nie mam żalu, bez przesady, najlepszym się zdarza :o (zresztą posprzątał po sobie :))

Gość porannarosaaa
lepiej do zlewu niż na dywan, lub łóżko ;p powinnaś być wyrozumiała a przeprosił chociaż? :P

przeprosil, ale niesmak pozostal :(

Gość porannarosaaa
kazdemu moze sie zdazyc... Mysle ze powinnas mu dac szansze ale zeby ci przysiagł ze juz wiecej sie tak nie uchla ;p

Gość b tydrm
a u mnie tzn do sasiadow obok przyszla kobieta z dzieckiem w odwiedziny , dziecko mialo gowno pod butem i owe gowne wytarlo w wycieraczke i potem po schodach wycieralo ja wlasnie w ten dzien pieknie wymylam klatke schodowa mieszkam na parterze i slyszalam jak matka do tego dziecka mowi ( wytrzyj dobrze buty) - nie wiedzialam o co chodzi, ale kiedy wyszlam z mieszkania to smierdzialo w calej klatce , bylam zla , jak wrocilam do domu, wzielam szmate nie jedna i wymylam te klatke ( potem wyrzucilam ) ale smierdzialo nadal , okazalo sie ze gowno w tej wycieraczce zostalo wtarte ... masakra, a wycieraczka przed schodami i kazdy w nia wycieral mialam ja wyrzucic, ale sasiedzi by jeszcze sie skarzyli ze ktos ukradl z bloku wycieraczke ja zawsze ja omijam bo jak wtedy wrocilam do domu to cale buty gownem smierdzialy .. kobieta powinna wziac dziecko i w trawe wytrzec mu buty a nie wtrzec do wycieraczki ... bylo jeszcze cieplo bo to jakis miesiac temu bylo , a trawy mnostwo za oknem

Gość no z tym
gownem to tez nieciekawie ;)

Gość obrzydzenie teraz mam
do kolegi wyzej - to moja historia i postanowilam dac ja na temat bo naprawde bylam zla wchodzac do domu i ciagle smierdzialo gownem bo bylo w wycieraczce .... i ktos usunal moj temat !!! kto moze usunac temat ? moze powinni usunac wypowiedzi 2 osob ktore na mnie naskoczyly ale nie temat !

Gość fgfhh
Ale jesteście delikatni :D Moja koleżanka narzygała swojemu facetowi na łóżko a ten nie dość, że posprzątał to po niej to w dodatku nawet jej złego słowa nie powiedział. I w ogóle u nas wśród znajomych jak się zdarzy komuś coś takiego to nikt wyrzutów nie robi, każdemu może się zdarzyć :)

Gość gośćann
Eee tam, mi kolega na cycki narzygal bo mu się wstawać nie chciało i dalej siedział i pił. Dobrze że nie kazał mi gęby otworzyć i tam się nie zrzygal