Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikoper

pytanie o piersi :)

Polecane posty

Gość mikoper

chodzi mi dokładnie o to, że większosc kobiet bolą piersi na początku ciąży, słuchajcie ( doświadczone kobiety ) jaki jest to bół? nie wiem czego się spodziewać, okresu czy wlasnie ciąży. bolą mnie piersi szczegolnie przy dotykaniu/nacisku.. są wieksze.. bolą w srodku jak i po prawej stronie.. wręcz tak jakby pieką. myslicie ze mozliwe ze to ciąża?

Gość mikoper
prosze was..

Gość mi na pocztaku ciazy
Bolaly identycznie jak przed okresem. Byly bardzo wrazliwe i bolaly przy dotyku,byly nabrzmiale.a tak porzadnie rosnac zaczely dopiero w 4 msc i to juz raczej swedzi niz boli.

W pierwszej ciąży po bokach piersi miałam takie zgrubienia, które przy dotyku bolały, a tak to normalnie, jak na okres :)

Gość w pierwszej ciąży
bolaly podobnie jak na okres, może mocniej, a w drugiej wcale, dopiero kilka dni po pozytywnym teście zaczęły boleć :)

Gość mnie bolały jak na okres
a sobie zażartowałam że albo na okres albo na ciążę mnie bolą no i okazało się że będzie dzidziuś ;) dla mnie nie było różnicy bolały jak zawsze przez tydzień max dwa i potem nic nie czułam.

Gość azza
2 ciąże i ani razu nie bolały. Raz jeden miałam cięzkie, wrażliwe piersi od połowy cyklu więc myślałam że zaszłam ale okres nadszedł jak zawsze.

Gość UlalalaO
Mnie bolały tak jak na okres (po bokach od zewnątrz) a nabrzmiałe się zaczęły robić dopiero w drugim trymestrze. U każdej babki inaczej :) Dlatego bólu piersi nie powinno się brać za objaw ciąży, bo łatwo sobie wkręcić