Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2htelerr

dla mnie latwiej zarobic na S klase niz poderwac kobiete

Polecane posty

Gość 2htelerr

Nie wiem kurwa jakies takie wynagania maja że chuj się kurczy. Nie wiem skad się to wzielo. Najsmieszniejsze jest to że pisza "wielkie mi wymagania, wazne żeby facet byl ogarniety, wierny, potrafil zadbac o mnie, byl odpowiedzialny, potrafil rozmawiac " itp. Dyrdynaly a jak co doczego przychodzi to po prostu okazuje się że musi dobrze wygladac. Ja wymiekam, mowie latwiej teraz zarobic na najdrozszego mercedesa ( ktorego mam) niż poderwac dzieewczyne

Gość ja też jestem zmęczona
a to cóż złego w Twym wyglądzie, że na Ciebie nie lecą ?

Gość 2htelerr
Wszystkie macie manie przystojniakow a tak to udajecie glupie twierdzac że to nieprawda. Już wolalbym żeby się jedna z druga otwarcie przyznala niż mam lykac taki kit

mężczyźni jak i kobiety są wzrokowcami. każda inteligentna kobieta ma tego świadomość. najwidoczniej przebierasz w samych różowych panienkach. choć... nie, niemożliwe. poleciałyby na Twój samochód. nie przejmuj się kobietami, nie warto. wniosą w Twoje życie więcej zła niż dobra. zacznij cieszyć się tym co masz, a odpowiednia znajdzie się z czasem...:)

Gość 2htelerr
Dziekuje, wzajemnie zycze sukcesow. Stoimy na przeciwleglych biegunach ale nawzajem się rozumiemy. Pozdrawiam.

Gość gagalala
dziwny jesteś.

Gość gagalala
albo inaczej, jesteś obrazem społeczeństwa, w którym emocje i wartości zostały wyparte przez takie rzeczy jak kariera, status, infantylizm, banał. Prawdopodbnie nie masz nic w głowie, być może niewiele sobą prezentujesz. Ale w tych czasach wiekszosc tak ma. T przynajmniej mialeś na tyle sztywne zasady że chociaż nauczyłeś się zarabiac. Nie wiem też co to ma w ogole znaczyc podrywanie kobiety, ale ty pewnie wiesz.

Gość gagalala
moim zdaniem kasa jest fajniejsza niz zwiazki z dupy.

a co ma powiedzieć facet który za dużo pieniędzy i na dodatek nie jest za przystojny ? Raczej żadnej laski która mu się podoba nie wyrwie . Jeśli masz wygląd albo siano to nie musisz mieć nic w głowie żeby zdobyć kobietę.Taka prawda KURWA!!!!! :)p

a co ma powiedzieć facet który nie ma za dużo pieniędzy i na dodatek nie jest za przystojny ? Raczej żadnej laski która mu się podoba nie wyrwie . Jeśli masz wygląd albo siano to nie musisz mieć nic w głowie żeby zdobyć kobietę.Taka prawda K**WA!!!!! :*

nieprawda. ,,wygląd i siano'' nie wystarczą, aby zdobyć każdą kobietę. jeśli chce wartościowej - musi mieć coś w głowie. oczywiście, że dobrze jest, kiedy mężczyzna jest w stanie zapewnić kobiecie i ich ewentualnej przyszłej rodzinie byt materialny - ale to nie jest sedno sprawy. trzeba umieć balansować między wszystkimi aspektami, płaszczyznami życia - intelekt, wygląd, pieniądze... :)

Pierdolenie głupot .Każda kobieta mówi to samo a jak facet właśnie taki jest i nie wychodzi to co .Zwykłe pierdolenie chuj wie o czym !!!WYGLĄD KASA BĄDŹ KASA WYGLĄD I TAKA JEST PRAWDA!!!!

Gość avpp2
Czyt.: musisz miec wszystko. Wyglad, kase i dobra gadke -> w domysle "inteleekt". A ja ci powiem kolezanko na czym to polega, bo na niejednej imprze w akademiku bylem, jak się lasce spodoba twoje cialo albo pierdolisz jakies glupoty od rzeczy ale grasz pewnego siebie to chocby się walilo to ona wskoczy z toba do lozka, ale jeżeli jestes hiper inteligentny, wartosciowy, nie wiem jestes jakims lekarzem ratujacym chore na raka dzieci ale nie masz wysokiego wzrostu szzerokic barow i waskiej dupy do tego gadki szmatki to malo tego że bedzie cie miala w dupie, ona po prostu bedzie toba pogardzac. Ot cala laskowa "gleboka" filozofia.

Gość gagalala
kompletna bzdura. ale oczywiscie to prawda ze jak już pewien czas minie, kobiety przekwitaja to chwyca sie kazdego.

nie wiem jakie wy kobiety spotykacie w swoim życiu... ale jestem jedną z tych, które mają w głowie coś więcej niż marzenia o barach i złotej broszce. i powiem Wam, że najłatwiej kobietę złapać na tekst : nie interesuję się Tobą... i na wszystkie działania związane z tą właśnie myślą. wypróbujcie na tych inteligentnych, polecam... :)

Gość gagalala
różni ludzie, różne potrzeby, różne pragnienia.

oczywiście nie mówię, że nie lubimy dobrze zbudowanych mężczyzn, śniadań do łóżka i prezentów - nie będę kłamać. ale WY również wolicie piękne kobiety, z lśniącymi włosami i dorodnymi piersiami. to przecież normalne.

Gość gagalala
wóz albo przewóz. wcale nie uważam żeby lekarz co leczy chore na raka dzieci był bardziej wartościowy od muzyka czy modela. życie nie jest zero jedynkowe. dla mnie najważniejsza jest fantazja i milosc. reszta to gowno.

Gość gagalala
krótko mówiąc jesli całe twoje zycie robisz z przymusu, nic sie w nim nie dzieje, jest kurewsko puste, to niby kto mialby w nim zagoscic, za kogo wezmiesz odpowiedzialnosc? twoim problemem jest to ze ty nie umiesz kochac. a na to polecam Fromma.

aż mam ochotę podać Wam maila, żebyście się przekonali, że mogą być i piękne, i inteligentne + szukające czegoś więcej niż tylko kasa, kasa,kasa... ale jak widać - wam w głowie tylko fizyczność, więc intelektualiści z was marni.

Gość gagalala
no tak, ja jestem raczej z tych inteligentnych. no i co? Erazm pisał o pochwale głupoty, podobnie Goethe w Doktorze Fauscie, glupota nie jest zla. czesto ma wielkie serce.

A TE BRZYDKIE TO I TAK UDAJĄ INTELIGENTNE BO NIC INNEGO NIE MAJĄ DO ZAOFEROWANIA BO I TAK NIKT ICH NIE CHCE WIĘC MYŚLĄ ŻE ZŁAPIĄ FRAJERA NA SWĄ INTELIGENCJE :)GDYBY BYŁY TROCHĘ ŁADNIEJSZE TO JUŻ INTELIGENCJA GINIE

bzdura, bzdura, bzdura. istnieją kobiety piękne, inteligentne - które mają niską samoocenę na przykład... i dlatego zaniżają swój próg lubienia mężczyzn. świat nie jest czarno biały... jest wiele różnych aspektów.

Gość gagalala
haha, rozwaliles system stary ;)

Gość gagalala
na tym forum siedza typy o mentalnosci alkoholikow, i pierdola od rzeczy.

Gość gagalala
wsadz se dildo w dupe.