Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikronkkkkkaaaaa

jak postępować ????

Polecane posty

Gość mikronkkkkkaaaaa

witam mam pewien problem -a może to nie problem sama nie wiem ale nie wiem jak mam postępować od jakiegoś czasu moja córcia zaczęła interesować się intymnymi częściami ciał często pyt sie czy bedzie miała takie "cycuszki" jak mama i sama sie rozbiera ogląda siebie itp. ale np. wczoraj zaczęła głośno krzyczeć w domu "tata ma ładnego siusiaka " -najpierw zaczęłam sie śmiać sama do siebie , potem prosiłam aby tak głośno nie krzyczała uspokoiła sie ale za jakiś czas znowu wskoczyła na temat "siusiaka" i zaczeła głosno krzyczeć tlumaczyłam jej ze tak jest ze chłopcy maja siusiaki a dziewczynki "cipuszki" ale ze nie tzreba o tym glośno krzyczeć i nie wiem czy nalezy takiemu maluchowi tlumaczyć ze ma nie mowić o intymnych częsciach ciała czy nic sie nie odzywać bo w tych czasach to róznie bywa pojdzie do przdszkola zacznie opowiadac ze "tata pokazuje jej siusiaka" a pani zrobi nam potem piekło -czytaj molestowanie albo tego typu rzeczy i sama nie wiem jak jest u was też dzieci maja podobne zachowanie?? my raczej nie chodzimy po domu goli no ale czasami wiadomo czy to w łazience czy jak sie przebieramy mała ma okazje zobaczyc rodziców na golaska ale czy to źle???

Gość nudne prowo
NUDNE PROWO

Gość mikronkkkkkaaaaa
dlaczego nudne i dla czego prowo? mama pytanie i tyle to kafeteria nie jest po to aby rozmawiać ???

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej