Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shakow_str_zesp_Macierewicza

Kukiz szantażowany? Poddał się? Oj, słabo Kukiz, słabo!

Polecane posty

Gość shakow_str_zesp_Macierewicza

Paweł Kukiz odchodzi z komitetu honorowego "Marszu Niepodległości". Nie chce w nim zasiadać obok Jana Kobylańskiego Paweł Kukiz ogłosił, że odchodzi z komitetu honorowego Marszu Niepodległości. Muzyk zapewnia, że marsz i jego ideę nadal popiera całym sercem, jednak pana Kobylańskiego nie lubi za jego antysemickie wypowiedzi. Nie mogę afirmować jego antysemickich wypowiedzi swoją obecnością w tym komitecie. Jego skrajne poglądy zabijają ducha tego Marszu - powiedział portalowi Fronda.pl. Mam pretensję do organizatorów iż nie zostałem przez nich poinformowanych o nazwiskach dokooptowanych kolejnych osób do komitetu honorowego. Dlaczego o tym dowiaduję się z prasy, a nie od nich? - dodał. Z kolei na swoim oficjalnym profilu na Facebooku napisał: W związku z udziałem pana Kobylańskiego w Komitecie Honorowym tegorocznego Marszu Niepodległości proszę o wykreślenie mojego nazwiska z tegoż Komitetu. W przyszłości prosiłbym o informacje o składzie osobowym Komitetu. Z Ku-Klux-Klanowcem również mi nie po drodze. Amen" "MARSZ - TAK ! Kobylański - NIE ! Nara" - zadeklarował. http://wpolityce.pl/wydarzenia/40056-pawel-kukiz-odchodzi-z-komitetu-honorowego-marszu-niepodleglosci-nie-chce-w-nim-zasiadac-obok-jana-kobylanskiego Karol Panie Pawle bardzo pana szanuję i lubię, przeto muszę wyrazić swój wielki smutek, że dał się pan złapać w sidła GW-nianej propagandy. Wielka szkoda, że zaufał pan wrogom a nie Polakom. kumasz paweł? Kukiz zacytuj antysemickie wypowiedzi Kobylańskiego, tak chociaz z dziesięć to wtedy będę wiedział, że kumasz sprawy. Nara A może Wy podacie kilka cytatów, bo Kukiz nie umiał.

Gość A wyrok sądu
wystarczy? Czy trzeba dorzucić kolaborację z niemcami i sprzedawanie żydów w okupacji, a może późniejsze grabierze i współpraca z ub to też mało?

Gość evwvf
A kto śpiewał "nie pożądaj rzeczy bliźniego swego lecz zwróć oczy swe na pejsy jego i nos garbaty by poznać prawdy świadectwo"

Gość A wyrok sądu
A co innego są poglądy z którymi nie zgadzam się wyrażane w piosence a co innego przyzwoitość. Kobylański dla każdego przyzwoitego człowieka jest persona non grata. Kukiz choć mam inne poglądy niż on to zachował się przyzwoicie. Są ludzie którym nie podaje się ręki a nawet obok nich nie staje. To właśnie zrobił. Myślimy inaczej ale za ten czyny mam u mnie szacunek.

normalka. kukiz to człowiek który nie szuka winnego , winnych na siłe, nie podoba mu sie system panujący w polsce, mowie o systemie wyborczym, który rodzi patologie. i w tym widzi problem. a nie w mistycznych przpeotęznych żydach rzadzących światem ...to że nie chcial iśc w ramie z kobylańskim rozumiem. mial prawo.

Gość kobylański
dla Kukiza to persona non grata.Rozumiem.A Wojewódzki?To bydło wyśmiewające Ukrainki kim jest dla Pawła skoroposzedł do programu tego ścierwa.Idolem?

" 09:50 [zgłoś do usunięcia] kobylański dla Kukiza to persona non grata.Rozumiem.A Wojewódzki?To bydło wyśmiewające Ukrainki kim jest dla Pawła skoroposzedł do programu tego ścierwa.Idolem? " xxx nie. wojewodzki jest medium o bardzo wysokiej ogladalnosci. kukiz poszedl tm zeby go mlodzi ludzie usyszeli i zrozumieli. poszedl powiedzieć publicznie w programie o wysokiej oglądalności co mysli i sprostować przekłamania na jego temat. xxx z wojewódzkim w żadnym komitecie honorowym czegośc tam nie jest.

Gość jednak
pójściem do tej szmaty uwiarygodnił ją. Czym rózni się antysemityzm Kobylańskiego od szowinizmu i rasizmu Wojewódzkiego? Mnie to nie przekonuje.

Gość Przeca Wojewódzki
z Figurskim bezczelnie pokazali jak Polacy zatrudniający Ukrainki je traktują.

w jaki spsob uwiarygodnił wojewodzki ma taką oglądalnośc i taka hm markę że nie potrzebuje poparcia i uwiarygodniania przez kukiza🖐️ xxx to kukiz potrzebował wojewódzkiego i jego odbiorców glownie mlodych ludzi...zeb do nich ze swym przekazem i sprostowaniem dotrzec. .xxx ja w tym nie widze nic dziwnego. xxx to jest cos innego firmowac niejko marsz niepodleglosci obok nazwiska kobylanskiego. xxx ps.moim zdaniem kukiz obawial sie poprostu pryklejenia latki pisowca bo pis juz kombinuje i naciska na organizatoró marszu niepodleglosci by mogli przemawiać i przynieśc symbole swojej partii.