Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtere55555

pytanie o gadu gadu web

Polecane posty

Gość rtere55555

Czy to możliwe że ktoś pisał z mojego na stronie, mam takie podejrzenia, logowałam się tam pierwszy raz wczoraj, kazano mi podać o mail lub nr fona żebym mogła wejść na profil i go w pełni aktywować Więc czy jest możliwe żeby ktoś z niego wcześniej pisał?

Gość rtere55555
mi chodzi o to czy jest możliwość logowania z weba bez mojej wczesniejszej ingerencji tam

Gość inzynier serwisowy//zablokowao
co ty pierdolisz Zalogowałaś się pierwszy raz to prosiło cię o aktywację Bo zmieniła się polityka. I nawet jak logowałaś się np 5 lat temu. To coś koło stycznia czy grudnia zeszłego roku musiałaś potwierdzić. Meilem lub telefonem. Podobnie z gmailem. Paranoje masz wiesz?

Gość rtere55555
czyli nie mógł pisać?

Gość rtere55555
znając moje hasło i numer

Gość inzynier serwisowy//zablokowao
Głupia tempa ruro. Web gg ma standardowo archiwum włączone. Bez autoryzacji nie da się go wyłączyć. Więc patrzysz na ostatnie rozmowy na web gg i masz. Wystarczająco sprawdzone? Manie prześladowczą masz? Współczuje facetowi

Gość rtere55555
tępy prostaku sprawa jest poważna tyle w temacie jeśli chodzi o archiwum można je usunąć na web w moim przypadku jak się tam zalogowałam raz pierwszy mam z kim rozmawiałam biorąc rok wstecz aż do dzisiaj a archiwum zero skoro osoba mi pisze pisałaś coś bo nic nie dostałam, potem sie tłumaczy ze na webie niby pisałąm ale nie ma 100 % pewności bo jej się archiwum nie zapamiętuje i nie zdarzyła odebrać to chyba kurwa mam prawo się pytać bo mnie to nurtuje a z rozmów z nią mam tylko ostatnią czyli już po fakcie

Gość rtere55555
jak to wytłumaczysz?, Pomijając fakt że tamta osoba faktycznie mnie pomylila