Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321

Zabiorą becikowe???

Polecane posty

Gość ale o co Wam chodzi?
Arszenika to polewam ciepłej wody do tej kawy na zgodę ;) a co do pracy w sądzie...ani to dochodowe,ani fajne. A co do aplikacji,to obecnie sytuacja jest dużo lepsza i się naprawdę da zrobić,tylko trzeba trochę koło tego pochodzić. Jest jakiś czas,aby zrobić aplikację-w każdej chwili można wrócić do zawodu. Najlepiej składać papiery na asystenta i odwalić te 2 lata jako podnóżek sędziego,a potem już z górki. Pozdrawia wszystkich sekretarz sądowy IV WKW obecnie z gipsem na 2 nogach,w związku z czym siedzę w domu :) a za swój gips dziękuję pani sędzi,która mnie niechcący "potrąciła" i spadłam ze schodów...

ja też słówko do mireczkowata-> tak poza konkursem, to gdzie jeszcze ptk ma swoje CC na wschodzie?

Gość elzbietk0101
no i dobra, rodziny biednijsze dostaną tą kasę i wydadzą na wódę i fajki, a ty przecież jak zarabiasz to masz, powinni jeszcze wyłączyć z becikowego prowadzących dziłalność, przecież wystarczy załozyć firmę i już kasa leci..

Gość o qrde::((((((((
no i dobrze ze dostana tylko biedniejsi .Po co bogatym becikowe?

Gość SADSADAD
A wiecie co ja myślę? Ten 1000zł zawsze się przyda, dziecko to wiadomo ogromny wydatek. Wedład Scarlett powinni w ogóle znieść, a z jakiej racji przepraszam? Na dzieciach będą oszczędzać, a zasranemu alkoholikowi rentę dadzą z tytułu jego pijactwa? Bo tak właśnie jest, można z tego tytułu dostać rentę. Zasrane państwo.

Gość SADSADAD
Dlaczego państwo nie pozabiera zasiłkow dla tych alkoholików? Dla marginesu społecznego siedzącego w domu i wydajacego nasze pieniadze na wódke. Dam wam zaraz link, gdzie w moim mieście wybudowali blok, taki a'la galeriowiec za 2mln zł, dla ludzi po wyrokach eksmisyjnych! Pozakladali im ekstra panele, pomalowali sciany, wszystko nowe, noz czlowieka szlag trafia!! Ja cale zycie zapierniczam i nikt mi nie pomogl, nic mi nikt nie dal, a taki imbecyl , alkoholik i margines dostanie sobie ekstra mieszkanko!