Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga mara

Dlaczego zawsze na poczatku boli ???? - DO KOBITEK :)

Polecane posty

Gość daga mara

jestem ze swoim acetem od poad 2 lat niestety ze wzgledu na prace jaka mamy - ciagle podroze widzimy sie co 2 tyg, jest on moim pierwszym i sypiamy ze soba dop od 4 mies i musze przyzac ze przez pierwsze 3 dni sex to horror bo boli mnie i czesto piecze dop jakos po 4 dniach kochania sie 2 razy dziennie wszytsko wraca do normy... czy ktoras miala podobnie??

Najwyraźniej potrzebujesz dużo czasu żeby się nawilżyć w środku. W trakcie tych 2-tygodniowych przerw staraj się często masturbować.

Gość trladdada
Też tak miałam dosyć długo. Chociaż ja nie uprawiałam seksu, tylko masturbowałam się wibratorem. Zawsze na początku przy włożeniu bolało, a to dlatego, że cała błona się nie przerwała do końca. Od dołu jeszcze była, po włożeniu się rozciągała i możliwe było dosyć bezbolesne ruszane, ale przy ponownym wkładaniu i tak o nią haczyłam i nim się znowu naciągnęła i nie blokowała przejścia na jakiś czas to bolało. Jak się to tam na dole zerwała ta resztka to już nie mam takich problemów. Może u ciebie jest podobny problem. Albo może masz pochwicę.

trladdada :D :D :D :D :D :D co Ty za bzdury żenisz???!!! :o weź nie słuchaj tego tam plucia, to bzdura.

Gość trladdada
Tak u mnie było! A co do pochwicy to jest taka choroba.

Gość alicja66 wawa3
a ty wyzej wyslawiaj sie sie pustaku

Gość labalball
nie sluchaj rad hanibala, to prawiczek ktory lubuje sie w naciaganiu moszny na sloik po majonezie winiary

Zaopatrz sie w dobry lubrykant, prawdopodobnie po prostu sie obcierasz podczas stosunku. Poinformuj tez partnera, ze potrzebujesz dluzszej gry wstepnej - nawilzenie i rozluznienie miesni. Jesli nie czujesz sie dostatecznie podniecona, raczej postaraj sie o inny rodzaj zaspokajania sie niz penetracja. Obtarcia i drobne ranki w pochwie moga prosta droga prowadzic do infekcji i rozwoju nadzerki.

Gość boli bo musi
inaczej nie byloby przyjemnosci;)

Gość daga mara
casami lubie ten bol :p czasami dluga gra potzrebna czasami nie mysle ze jak bedziemy ze sba wspolzyc bez wiekszych przerw wszytsko wroci do normy :)