Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasadzik36

Czy warto w stu procentach wierzyć chłopakowi?

Polecane posty

Gość adasadzik36

Witam. Mam 19 lat. Mam chłopaka, z którym jestem półtora roku. Bardzo go kocham i nie chciałabym go stracić a przede wszystkim na nim się zawieźć. Wiem, że to moze głupie ale mamy pewną umowę. ja nie piszę z żadnymi chłopakami a on z żadnymi dziewczynami, bo oboje jesteśmy o siebie zazdrośni. Ale kilka miesięcy temu nie dotrzymał słowa i pisał z dziewczyną i to w dodatku też o mnie, że jestem zazdrosna i takie tam. W każdym bądż razie zawiodłam się wtedy na nim i od tej pory nie wiem czy mogę mu w stu procentach wierzyć? Niby obiecał, że to się wiecej nie powtórzy, ze nie będzie pisał z żadnymi dziewczynami, bo mnie kocha i ja się tylko liczę. Ale ja nadal mu nie ufam i boję się, że znów nie dotrzyma słowa.Jak myślicie warto mu ufac bezgranicznie?

Gość rturt
po co zadajesz takie idiotyczne pytanie? oczywiste jest ze częśc os powie tak a część nie. bedziesz sie sugerowala tym co tu powiedza?

Gość adasadzik36
Nie, ale chciałabym znać opinię innych.

nie zaufalabym bezgranicznie nigdy komus , kto zlamal, choc jeden raz wspolna umowe. To sa zbyt powazne rzeczy, ktore moga rzutowac na cale zycie. Co innego wybaczyc, dac szanse, ale bezgranicznie ufac? Przezylam wiele lat z mezem i dopiero po latach roznych sytuacji wiem , ze moge mu ufac bezgranicznie.Po wielu latach pozbylam sie tej szczypty obaw , ktora we mnie jeszcze tkwila.

Nie ma związku bez zaufania a skoro chłopak Cię zawiódł to nie dziwię się,że mu teraz boisz się zaufać.Swoją drogą takie umowy o braku kontaktu z innymi są głupie jak dla mnie.

Gość toooojaaaaaa
prosta odpowiedz: NIE! ufajac komus bezgranicznie, robimy z niego nadczlowieka, ktory nie ma zadnych slabosci i nie popelnia bledow. Rozczarowanie i szok tym wieksze, gdy dojdziemy do pewnych prawd o naszym ukochanym. Ale czasami mysle ze tak naiwne kobiety ktore ufaja bezgraniczne sa szczesliwsze w zyciu.

Gość czarna zla dziewczynka
nigdy nie można wierzyć nikomu w 100%

Jeśli sam nie zrozumie tego co robi to wasze umowy będą "o dupe rozbić"