Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Case study

Moj związek rozpadnie się przez kobietę

Polecane posty

Gość Case study

Jestem singielką. Ale czuję, że nawet jeślibym znalazła kogoś z kim nawet mogłabym być szczęśliwa. Jest grupa kobiet, z którymi zerwałam kontakty która z zemsty z największą przyjemnością zniszczyłaby ten związek. Ostatni rozmawiałam z koleżanką która jeszcze z jedną z nich utrzymuje kontakty. Okazało się że tamta pytała czy kogoś mam. Koleżanka powiedziala że jeszcze nie. A ta mi nieżyczliwa powiedziała ze bardzo dobrze bo ja nie zasługuje na miłość.

to straszna malpa ta kolezanka .Na jakiej podstawie tak twierdzi ? Zreszta czy warto z taka osoba polemizowac?

Gość Case study
Ale za czasów naszej znajomości tamta odbiła chłopaka własnej przyjaciółce.

Gość Case study
Dodam że ona uwielbia manipulować ludźmi, dlatego zerwałam znajomość

no wiesz , walka idzie na calego .Widocznie mezczyzni sa w wielkiej cenie :-P Nie mozna tak katastroficznie myslec.Moze powinnas podbudowac swoje postrzeganie siebie? Wzmocnic samoocene.Nie moze jakas malpa rzutowac na twoja przyszlosc i szczescie.Kazdy czlowiek zasluguje na milosc.Mysle, ze nawet lajdak zyciowy znajdzie chetna do kochania , wiec czemu Ty masz nie zaslugiwac?

Gość Case study
Po prostu wiem co się wokół mnie dzieje. W dodatku zawsze byłam tłem tylko na którym ktoś próbował błyszczeć.

nie wiem , czy jestes realistka , czy skrajna pesymistka? Jesli ta pierwsza ok , ale nadal uwazam, ze warto myslec pozytywnie i lepiej zawalczyc o szcescie, niz wycofac sie z tego i byc cale zycie niespelniona .

Gość Case study
To znaczy rożne mam nastawienie w zależności do sprawy. w miłości jestem raczej pesymistką - znam podejście innych kobiet.

Gość toooojaaaaaa
w jakim towarzystwie Ty sie obracalas? Przeciesz to straszne. Czytalam ostatnio, ze polki sa najbardziej agresywne w stosunku do innych kobiet na swiecie, widac co w tym moze byc.

Gość Case study
Coś w tym jest. Niedawno też znalazłam anonim w skrzynce, że autor(ka) cieszy się, że pewne sprawy się w moim życiu nie udały (choć naprawdę się udały) i życzy mi wszystkiego najgorszego.

Gość Case study
po prostu jeśli chodzi o kobiety są gotowe zniszczyć inna kobietę jeśli tamta ma szansę mieć to czego one pragną