Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toooojaaaaaa

znacie jakies profesjonalne zabiegi na celullit?

Polecane posty

Gość toooojaaaaaa

moga byc drogie. Nie chodzi o banke chinska bo to mam akurat w domu.

Gość dddy7
schudnij to ci cellulit zniknie! :O

Gość toooojaaaaaa
jestem szczupla niestety albo stety, nie mam z czego schudnac.

Gość podejrzany optymizm
amputacja nóg

Gość dddy7
"jestem szczupla niestety" albo jesteś tłusta albo masz wyimaginowany cellulit :O wybieraj psycholog albo dietetyk

Gość podejrzany optymizm
dddy7 - oj, dziecię

Gość toooojaaaaaa
pytalam o dobre zabiegi na celulit, jak sie nie znasz to nie wypowiadaj imbecylu

Gość podejrzany optymizm
a tak poważnie, to jeśli babeczik w Twojej rodzinie mają cellullit to możesz zrobić to, co ja - na przemian śmiać się i płakać i po kolejnym widoku uda stwierdzić, że jednak nie amputujesz i będziesz mieć nogę z cellulitem, bp całkiem sprawna jeszcze jest jestem drobnej budowy, szczupłą, wysportowana - biegam od przeszło 14 lat - mam cienkie łydeczki i pękate udziszcza i cellulit od paru lat jak mi udo faluje to widać, wiec już się nauczyłam tak chodzić, żeby nie było widać, ale to cholernie niewygodne i po prostu mam spódnice przed kolano pocieszę Cię - w moim przypadku nie ma szans na polepszenie sytuacji, moja mama ma mega cellulit, siostra sucharek pomimo wieloletnich prób przytycia do 50 kg i tak ma max 46 kg i cellullit mam delikatną skórę i teraz jestem w ciąży - mam zakaz biegania, więc moje uda wyglądają coraz gorzej na porodówce zasłynę wielkim udem falistym - bo uda i tak mam duże, jak jeszcze przytyję, mięśnie mi chlapną i cellullit się rozprzestrzeni to widok będzie nie do zapomnienia nie oglądam swoich nóg w okularach - ślepawa jestem na szczęście i nie widzę wtedy:) powodzenia