Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfsdthtrwsgvedddddd

Jestescie niudacznikami i tracicie tutaj czas

Polecane posty

zal. dziekuje

nie powiedzialabym tak , jak Ty .Tu jest kopalnia wiedzy o ludziach.Bezcenna wiedza .

kopalnia wiedzyo niudacznikach i glupich trollach. Czyli nie o ludziach tylko podludziach. Glupi motłoch

mysle, ze po czasie mozna odsiac ziarno od plew. Nie nazwalabym nigdy innych glupim motlochem . Jesli niektorzy sa tu dla zabicia czasu, dla podbudowania siebie czyims kosztem -coz moze to tez dla nich jakis sposob.Lepiej tu wyladowac agresje , frustracje , niz na ulicy dajac lomot struszkom np. Kazdy jest tu po cos.Cel jego ? Czy to wazne?

A NIE UWAZASZ ZE TO STRATA CZASU. A MOZE LEPIEJ WZIAC SIE ZA JAKAS ROBOTE LUB NAUKE. ROZWIJAC SIE.

nie uwazam , ze to strata czasu .Nie musze brac sie za nauke , bo wszystko co moglam osiagnac juz to zdobylam.Mam duzo zainteresowan , a tu jest typowy relaks, odskocznia od problemow zycia . Praca -akurat pracuje od kontraktu do kontraktu . W przerwach robie tylko to , na co mam ochote i co sprawia mi przyjemnosc.A teraz znikam do kuchni, by szalec w niej z wielka przyjemnoscia. Milego dnia smutasie :-D

wszytko co moglas osiagnac juz osiagnelas ?? hahahahha ja cie pierdole. to tak jakby powiedziec ze wszystko co mozna bylo wynalezc juz zostalo wynalezione.

Po pierwsze skoro tak uważasz czemu sam marnujesz tu czas? I po co zmarnowałeś go aż tyle żeby napisać ten topik? Jazda do książek każda sekunda się liczy a ty zmarnowałeś aż 5 minut.

ale sarkazm z Ciebie bije.Tak- osiagnelam to na co mnie stac i na co mam ochote.Wystarczy mi tego, co mam w kazdej dziedzinie.Jak zmienie zdanie ? Coz tylko krowa nie zmienia go.

smieszne.

Gość spokojna Filiaa
Mam 21 lat studiuje zaocznie w Koszalinie i mam klopot bo jestem zbyt pulchna waze 100kg. Na twarzy jestem ladna ale nie mam i nie mialam jeszcze chlopaka. Moze znajde tutaj mezczyzne , ktory pokaze mi jak wyglada prawdziwa milosc. Adres mailowy lub numer telefonu podam jak ktos sie odezwie.

SCHUDNIJ. JAKI MASZ PROBLEM.