Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfiop

maly biust.

Polecane posty

Gość sdfiop

mam 16lat i 175cm wzrostu i mały biust, w obwodzie jesli dobrze zmieżylam ma tylko 85cm, kolezanki z klasy maja ladne piersi plus moje nie wygladaja tak jak na ogladanych zdjeciach,sa bardziej szpiczasnte?! nie lubie ich kształtu i rozmiaru.. slyszalam tez ze jestem juz w wieku gdzie moge pomarzyc o tym ze cokolwiek mi 'tam' jeszcze urosnie. jest sie czym martwic? :( to najwiekszy kompleks jaki mam...

bardzo mi przykro że nie masz takich piersi o jakich marzysz ale to nie oznacza że nie są idealne

gdy ja mialam 16 moje cyce mialy 83 cm w obwodzie, teraz mam 23 i 94 cm ;) urosly mi jakos jak skonczylam 20tke

Gość sdgfsdthtrwsgvedddddd
nie pierdol tylko daj fotke

czy ja wiem :) ja raczej taka nietowarzyska, tzn lubie przebywac z ludzmi lubie smiac sie jak szalona wyglupiac, ale jak mam gdzies wyjsc i sie z kims umowic to jestem chora :D przechodzi mi jak juz rusze dupsko i widze te wszystie usmiechniete twarze skierowane w moja strone :)tak jak kazdy znam jakas tam grupe ludzi ktorzy mnie nie lubia - ale to przewaznie Ci z ktorymi nawet jednego slowa nie zamienilam