Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwięziona mamama synka chorego

Jak to jest z tym kaszlem?

Polecane posty

Gość uwięziona mamama synka chorego

Czy mogę wyjść (JUŻ) z dzieckiem po 2 tygodniach paskudnej infekcji (gorączka katar i kaszel) bez obaw że dziecko mi znowu coś podłapie lub jest niedolleczone, kiedy dziecko jeszcze trochę kaszle w dzień czy przeczekać aż kaszel minie zupełnie?

Gość moje dziecko kasle od wrzesnia
do czerwca. Jkabym mialą czekać jak mu przejdzie to bysmy ciagle w domu siedzieli. Jka nie ma gorączki to normlanie chodzi do przedzkola i tyle. W przedskzolu jak ktoś nie kaszle to smarka a jak nie smarka to wlasnie zwymiotowal i dzwonią do jego rodziców. Nie ma co sie zbytnio rozczulać. Sama kaszlę. Mam jakąś infekcję już od 1,5 miesiaca i niczym wyleczyc nie mogę, gardlo drapie i ciągle kaszle i coż musze z tym żyć i robic kazdego dnia to co mam zorbic. Co z tego ze go wyleczysz do konca jak za 5 minut zaraz coś zlapie. Teraz taki okres jest.

Gość _Wisienka z pestka_
kaszel poinfekcyjny moze trwac nawet do 5 tyg. wiec bedziesz tyle czekala? nie ma sensu. Moja kaszle po infekcji przez jakis miesiac.

Gość _Wisienka z pestka_
Do osoby powyzej. nie powinnas lekcewazyc tego kaszlu jezeli to nie jest kaszel po infekcyjny. Taki uporczywy kaszel non stop od wrzesnia do czerwca nie jest normlany. Badalas siebie i dziecko na mykoplazme? to dziadostwo nie daje zadnych objawow oprocz kaszlu a powoduje atypowe zapalenie pluc.

Gość moje dziecko kaszle
Badalam dziecko na wszystko co tylko możliwe. Już wzięlow szelkie szczepionki, homeopaty, cuda sprowadzpne z glonów, aloesu, lnu. Nie chce mi się nawet wymieniać. Syropy z cebuli, czosnku, imbiru, miody manuka. Alergolodzy, laryngolodzy, odrobaczanie, immunolodzy, pediatrzy, medycyna alternatywna. Pieprze. Wszyscy twierdzą ze jest zdrowy, tylko kaszle bo lapie wirusy, a lapie wirusy bo ten typ tak ma. Jak podrośnie to przestanie. Cezkam zeby podrósł.

Gość miki

W zestawie inhalator Baby + rozgrzewający Jednorożec podoba mi się że są to produkty zrobione pod kątem dzieci, nie trzeba się bać, że zrobi się maluchowi jakąś krzywdę.