Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewe36 goścc

Dlaczego Kobieta tak łatwo ulega

Polecane posty

Gość ewe36 goścc

eśli kobieta przeżywa kryzys w swym związku, a ukryć tego nie potrafi, może znaleźć się „pocieszyciel, który sprytnie to wykorzysta, prawiąc czułe słówka, które ona oczekuje od swego ukochanego, a że ich nie dostaje , to zaczyna przyjmować je od owego „pocieszyciela i w końcu sprawy zachodzą tak daleko, że przestaje się kontrolować lub nie chce, albo nie potrafi odrzucić „pocieszyciela i ulega jego namowom, a on tylko na to czeka, bo przecież nie zamierza zastąpić jej męża, a tylko wykorzystać nadarzającą się okazję. Zbyt jesteście ufne i to Was gubi. Potem już następny grzech łatwiejszy jest, bo pierwszy wciąga, a że gubi się gdzieś po drodze odruchy sumienia, to powstaje pustka, którą wypełnia właśnie grzech. Nie ufajcie „pocieszycielom, bo oni nie mają zamiaru Was pocieszyć, a tylko wykorzystać. Wróćcie do swej pierwotnej Miłości, którą zawsze warto ratować i budować od nowa. Mam 3dzieci i zrobiłam coś złego, dodam ze to jest mój drugi partner i biję się jak się wyda to zostanę sama. A takie piękne słówka prawił umiał słuchać jak dostał co chciał potraktował mnie jak sz....

Gość hekluj
Nauczka na przyszlosc.

Gość gfzadfghjjhgcccfctttttt
Kuźwa,to zacznijcie prawic komplementy swoim połówkom. A potem sie dziwicie czemu araby ruchają polki

Gość onanieeona
własnie ostatnio miałam taka sytuacje, "kolega" którego bardzo lubie, ale tylko jako kolege,odkad dowiedział sie ze byłam w zwiazku i od niedawna jestem sama i strasznie to przezywam,własnie zaczał cwaniakowac, taki niby pocieszyciel,ale sie nie dałam.moze mi pomogło to,ze kompletnie w ogóle pod zadym wzgledem mi sie nie podobał,a jak myslałam o całowaniu z nim to chciało mi sie smiac,po porstu traktowałam go jak zwykłego kolege,mimo tego,ze on duzo razy probował i próbuje nadal.choc z drugiej strony autro czy tam akutorka ma troche racji, raz, ale tylko raz przez jeden moment pomyslałam,ze moze mogłabym,ze moze cos by mi to pomogło gdybym uległa,tylko przez chwilke,poczułabyms ie znów kochana itp,ale na całe moje szczescie w miare szybko sie opamietałam iw yrzuciłam z z głowy te głupie mysli,gdyby nie to,to dzis juz pewnie bym ryczała i rozpaczała,ze on mnie tylko wykorzystał :) ot taka historyjka )

Gość onanieeona
współczuje ci autorko,ale taka podjełas decyzje, podejrzewam z enawet jak sie nie wyda to i tak bedzie ci ciezko.ja mam o tyle dobrze,ze mam niby łagodny charakter,jestem zgodna itp i wsyzscy mysla przez to ze bede taka uległa, raktuja mnie jak trzynastolatke,a tu rozczarowanie.zawsze w takich sytuacjach ratuje mnie to,ze jestem nieufna, zeby kogos polubic potrzebuje z miesiaca,a co dopiero mówic o reszcie.i nie chodzi o to,ze jakas cnotka,po prostu jak mu zalezy to jakos to wytrzyma nie to nie,ja do niczego nikogo nie zmuszam nigdy :) trzeba miec troche godnosci i jakos sobie radzic, a nie lecic w ramiona jakiemus tam bo powiedział miłe słwko,które i tak nie jest nic warte.ale sie rozgadałam cos,hehe

Gość takamalami
piszcie wiecej, ja jestem przed taką sytuacją. Zauroczylam się, on dąży do czegoś wiecej. Ja mam meza. On żonę. Wciąż w myslach mu odmawiam, ale jak bedzie w realu ?Nie doszlo jeszcze do niczego konkretnego. Wiem że on nic wiecej nie chce. Jak się ustrzec?

Gość takamalami
nie chce nic wiecej ode mnie - w sensie nic poza seksem

Gość onanieeona
jesli kochasz meza, i jesli wiesz,ze ten nowy pocieszyciel,czy kto tam,wiesz dobrze,ze tylko cie wykozysta,pamietaj o tym! mysl o sobie i swojej godnosci, o dzieciach, chcesz zbey jakis wredny cham miał potem satysfakcje,ze cie wykorzystał i potraktował jak szmate, powiedz mu jasno,ze ty go tylko lubisz i wtedy sie tego trzymaj, nie bedziesz mogła sie wycofac,bo wyjdziesz na idiotke,ze sama nie wiesz czego chcesz, a on nie bedzie mógł wzbudzac qw tb poczucia winy,albo gadac ci ze sie nim bawisz, ze go robisz w konia,bo postawiłas sprawe jasno.masz meza! on ma zone! a nawet jesli cos tam ma byc,to nie spiesz sie,moze ci to minie, a jesli bedzie miało byc,no to i tak bedzie,nie uchronisz sie przed tym,ale pamietaj o tym,ze ty tez jestes warta i nei potrzebuujesz jakiego s tam zeby sie lepiej poczuc! dziewczyny nie róbcie same z sibie...

Gość takamalami
dziekuje, duzo mi dała ta wypowiedz

Gość onanieeona
nie ma sprawy,ja pisze ja jest,bo chce jak najlepiej dla was, sama kiedys byłam głupia i naiwna,ryczałam,lametowałam,dałam sie normalnie wtedy facetowi podporzadkowac,robił ze mna co chciał, traktował mnei okropnie,az któregos razu juz nie wytrzymałam,dałam sobie z nim spokoj,strasznie rozpaczałam,dalej za nim teskniłam,ale potem powiedziałam sobie,ze nie bede sie wiecej uganiac za zadnym innym facetem,mam swoje wartosci,jakies reguły i honor,przede wsyzstkim honor, tzn, bez przesady,ale naprawde nie dajcie soba pomiatac na prawo i lewo,bo bedziecie miały przesrane do konca zycia! moze kogos urazi moja wypowiedz czy cos,ale mam nadzieje ze wsyzstkim kobietom otworza sie kiedy oczy tak jak mi,oby nie za pozno. pomysl sobie,ze co ci da ten sex, jemu satysfakcje jak cholera, ze cie urobił,a ty bedziesz miała wyrzuty sumienia itp, inna sytacja gdby to była miłosc, ale skoro on mówi ze chodiz tylko o sex, niech sobie idzie potocznie mówiac "na dziwki"a nie stara sie,zebys ty była jego przygoda.bez sensu

Gość takamalami
wiem, tez tak myslę. Ze tacy to szukają tylko darmowej dzi*w ki. Ale wiem ze on tez ma wyrzuty sumienia. Jest jeszcze bardziej zagorzałym katolikiem ode mnie. Te wszystkie "mini" przygódki czyli calowanie zdarzały sie po pijaku, kiedy akurat mojego męża nie bylo. Mój mąż wie o pocałunku miedzy nami, gdyż raz po pijaku mąż przyznał mi się do zdrady(pod moim naciskiem), a ja wtedy powiedziałam mu o tym pocalunku. Może to że on powiedzial mi o zdradzie przyczynilo sie do tego że dalej zaczelam w to brnąć. JAk mowie nie doszlo do sexu, jednak byly tam jakies dotykania. A wiem ze chodzi tylko o sex, poniewaz raz sie spotkalismy sam na sam i wtedy gdy zrobil co "chciał" to nawet pozniej nie pocalowal. Tylko przed. Wiec o co moze mu chodzić. Moze i dobrze ze nie bylo warunkow do sexu. Musze byc teraz madrzejsza

Gość onanieeona
wiesz co nie probuj sie mscic na mezu! nie chodzi tu juz nawet o niego, dobrze ze mi to napisałas, nie chodzi o niego tylko o cb, nie chcesz sie przeciez czuc jak szmata, a czy warto dla paru chwil macanek i seksu potem tak własnie sie czuc jak taka darmowa dziwka,nie wydaje mi sie, kazdy ma inne patrzenie i myslenie,ale mi sie wydaje,ze nie zgodziłabym sie na takie cos, ale ty moze masz gorzej bo juz jednak cos tam zaczełas, i pewnie trudno ci sie bedzie wycofac,zwłaszcza jesli ci sie podobało.ja sie własnie takiej sytacji bałam,ze ulegne,albo co gorsza zakocham sie w takim draniu, dlatego tutaj tez jest wazne,zeby miec silna wole i trzeba wiedziec czego sie chce,ale tak naprawde,a nie przez chwile

Gość onanieeona
dobra motywacja jest tez to,ze pokazesz mu, ze chcesz mu udowodnic, ze znasz swoja wartosc, nie chcesz dac mu satysfakcji,ze znów bedzie mógł sobie pomyslec"aa kolejna naiwna znalazłem", nie daj sie,moze bedziesz jedyna,która własnie mu sie opsze, a jemu bedzie łyso, choc podejzewam,ze moze długo probowac.ja teraz zmykam a tobie zycze duzo szczescia i naprawde nie daj sie takim typkom,bo i po co, nie wartto sie przed takim rozkładac,potem zostaniesz juz z tymw syzstkim sama,naprawde to nie ma sensu, no juz wiecej nie mam co gadac,zrobiłam co mogłam,reszta nalezy do ciebie, trzymam kciuki!oczywiscie za to zebys podjeła dobra decyzje,którje nie bedziesz załowała

Gość onanieeona
wiesz co jeszcze jedno,pomyslałam o tym z epo pijaku,wiesz co mam takiego znajomego, i wiesz co on tez zawsze z epo pijaku. jak go pytam o jakas dziewczyne z która cos tam ten, to zawsze powtarza to samo"ee tam to niewazne,to pijany byłem" to sobie pomysl,chciałabys zbey tak cie ktos potraktował.no.papa :)

Gość takamalami
tak zrobie. Zapisze sobie ten topik, by go przeczytac kiedys ponownie

Gość takamalami
pa