Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adssdasdsda

Dlaczego niektóre dziewczyny są tak głupie? Moja koleżanka zadaje się z żonatym

Polecane posty

Gość adssdasdsda

To jakiś znajomy znajomych, zaczęli ze sobąpisać (nie znają sięw realu). Ona od tych znajomych wiedziała, że jest żonaty. Naciskała na niego (nie bezpośrednio), aż w końcu jej powiedział, że faktycznie ma żonę. Oczywiście się między nimi nie układa i tak dalej (biedny...) :D Poza tym sprzedaje jej (mojej koleżance) podręcznikową bajerę, romantyk z niego pierwsza klasa. Jak koleżanka zaczęła mi o nim opowiadać (ją niby teżto bawiło i zdaje sobie ze wszystkiego sprawę), to pośmiałyśmy sięi byłam pewna, że go spławi. Tymczasem ona nadal z nim rozmawia, co więcej widziałam, że sama inicjuje kontakt Aż ręce opadają

Gość rxdfc
Potem bedzie placz i zgrzytanie zebow, ale musi sie przekonac na wlasnej skorze.

Gość adssdasdsda
Prawda. Ona oczywiście sprawia wrażenie, że ma wszystko pod kontroląi sięz niego śmieje. A potem gadająo miłości i tak dalej, lol

Gość kamil1979jgora
1. owoc zakazany 2. kasa

Gość adssdasdsda
Jestem zażenowana takąpostawą, naprawdę. Dać sięurobić takiemu facetowi? Który pieprzy takie tanie farmazony

Gość lkjhbvvbnm,.
nie masz dziewczynko wlasnych problemow??????

Gość adssdasdsda
Nie, zero problemów, zazdrościsz? :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjaa
też mam taką koleżankę , jak jej powiedziałam, że źle robi i jest głupia to się na mnie obraziła i do tej pory się do mnie ine odzywa :O Pewnie niedługo będzie ryczeć i przybiegnie do mnie się wyżalić ale jak staram się jej dobrze poradzić, żeby do tego nie dopuścić to jest głucha

Gość hotdog...
adssdasdsda Prawda. Ona oczywiście sprawia wrażenie, że ma wszystko pod kontroląi sięz niego śmieje. też tak uważałam, pozniej był płacz i zlamane serce, jeszcze do konca nie poradzilam sonie z tym. Zaczyna sie od zartow a moze skonczyc sie zle. nie polecam takich znajomosci

Gość por3jds
Według mnie to świadczy o kompleksach tej dziewzcyny.