Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z lodziiiiii

O której są w dużych miastach największe korki ?

Polecane posty

Gość z lodziiiiii

wszyscy mi się dziwią że jeżdżę tramwajem a mam samochód, zaczynam z reguły o 8.15 ,mam jakieś 7-8km przez centrum praktycznie , wtedy natężenie ruchu jest chyba największe.. a jak po południu ? 15 ? czy od 15-18 tak samo kiepsko ?

Gość inzynier serwisowy//zablokdasc
natężenie ruchu Na przelotówkach np dojazd do krk korki: 5 40 6 20 - 6 40 7 30 - 8 00 15 - 16 Miasta: dodaj 20 minut do powyższych oraz 12 30 - 13 - 30 14 55 - 15 40 i jak naprawde duże miasto 17 - 17 30 Kwestia co nazywasz korkiem. Powyższe dotyczą poruszania się z prędkością zółwia kiedy rower cie wyprzedza

Po ostatnich doświadczeniach-wolę w korku stać, ale wygodnie jechać, a nie jak sardynka w tramwaju. :o Masakra. Wczoraj połowa ludzi z przystanku się do tramwaju nie zmieściła, a jeżdżą co pięć minut. :o

Gość z lodziiiiii
hmm ja już sama nie wiem co gorsze..

perwersja cytuje lukasza orbitowskiego w swojej stopce ;)

Gość inzynier serwisowy//zablokdasc
Ja mimo że mam auto wole autobus na korki lub dalekie trasy. Dziewczyno jak sobie pojechałem miesiąc temu z rzeszowa do wawy niebo a życie. Otwierasz lapa ogladasz filmy robisz co chcesz. A nie martwisz się bo ci debil wyjechał albo baba na pasy weszła. Albo jak nie masz automatu to takie 8km wystarczająco cie wymęczy. W korku zejdzie ci około 40min. Ciągłego ruszania i zatrzymywania sie. Dziękuje lepszy rower.

Gość z lodziiiiii
no dokładnie dla mnie to jest męczarnia i tak właśnie kiedyś jechałam ok.40min , tylko się zastanawiam tak po co mi samochód bo wychodzi na to że jeżdżę na zakupy albo do domu :P