Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 2.0

Czy 5 tys. za dziewictwo to wygórowana cena?

Polecane posty

Gość ciekawa 2.0

z góry proszę, jeśli ktoś ma zamiar się wypowiedzieć to tylko na temat. czytam niektóre ogłoszenia i widzę, że wiele dziewczyn woła sobie za błonę po 10 tys, a w jednym widziałam, że nawet 45 tys. tak się zastanawiam, czy naprawdę są mężczyźni którzy gotowi zapłacić tyle pieniędzy za noc z dziewicą? panowie, możecie się wypowiedzieć ile najwięcej bylibyście w stanie zaoferować, oczywiście czysto teoretycznie.

Gość ciekawa 2.0
up powiedzcie co o tym myślicie

Gość gdzie niby masz te ogłoszenia
gdzie Ty niby masz te ogłoszenia?

Gość ciekawa 2.0
na sprzedamdziewictwo.pl na przykład.

Gość gdzie niby masz te ogłoszenia
Nie wiem może i bym sprzedała ale to chyba w takim przypadku tylko seks bez gumki?

Gość ciekawa 2.0
na seks bez gumki nie zgodziłabym się nawet z milion. chyba, że facet wcześniej przedstawiłby mi aktualne wyniki badań. myślę, że dla wielu tych dziewczyn seks bez gumki także nie wchodzi w gre. dla mnie to trochę podejrzane, jeśli facet deklaruje, że zapłaci mi jakąś kosmiczną sumę.

Gość ciekawa 2.0
"Młoda Brazylijka i jej rodzina są zadowoleni z oferty oraz podekscytowani całą sytuacją." Boże, jakim chorym trzeba być człowiekiem :o Skurwienie się to jedno, ale żeby opowiadać całemu światu i szczycić się tym... I w dodatku rodzina, która aprobuje i cieszy się z tego, że ich córka zamierza się sprzedać jakiemuś obcemu gościowi...