Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniamm

Rzuciłam palenie i stwierdzam, że niepalenie jest chujowe, ide po fajki

Polecane posty

Gość mniam mniamm

paliłam od 13 roku życia, pół roku temu rzuciłam po 14 latach palenia bo bolały mnie płuca, ale chyba zaczne znowu palić bo czuje ze pozbawiłam sie ogromnej przyjemności :( dajcie mi jakieś sensowne argumenty przeciw paleniu kóre mnie przekonają, jak nie to jeszcze dzis ide po marlboro czerwone. :P

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
a pal ile wlezie

Gość mniam mniamm
argumentować :D

Gość ,.m.m m
jak mogly bolec cie pluca:):):):)??? slucha kup sobie plastry niquitin i zacznij o tych z najwiekszym stezeniem tytoniu.bez trudu na tym rzucilam. sa tez takie fajki ktore sie pali ale zmiast tytonu zwieraja jakies olejki/ podobno sa super. wesprzyj sie czyms, na sucho bedzie ci ciezko, juz jest. i nie poddawaj sie. pamietaj ze nasz mozg potrzebuje ok 30 dni na zakodowanie sobie zmian. tak wiec po pewnym czasie bedzie ci znacznie znacznie latwiej, tylko daj sobie szanse. Postaraj sie moze znalezc sobie jakies zajec ie albo rozwin w sobie jakis nawyk -np za kazdym razem jak bedzie ci sie chcialo palic siegnij po slownik obcojezyczny i naucz sie 5 nowych slowek. Albo policz do 30, albo wlacz ulubiony kawalek, potancz. nie wracaj do palenia. to obrzydliwe swinstwo ktore niecuhcronnie poprowadzi cie do jakiegos swinstwa. jak nie rak to chorobe serca czy naczyn...

Gość mniam mniamm
dlaczego radzisz mi jak rzucić? Umiesz czytac ze zrozumieniem? Napisałam ze rzuciłam pół roku temu. Ja pytam dlaczego nie mam wracać do palenia :P

Gość ,.m.m m
o jezu to zle przeczytalam. nie musisz sie unosic. radz sobie sama jak rozmawiac nie umiesz normalnie

Gość kusa fraanka
pal pal

Gość gość
1.zęby żółkną 2.dym papierosowy otumania 3.kumulują ci się w organizmie substancje, które,nie dość, że niszczą twoje płuca to jeszcze dziecko jak jest w brzuchu. A jak nie jesteś w ciąży to osadza ci się na jajeczkach i dzieci mimo, że urodzą się zdrowe to gorzej się będą rozwijać niż jakbyś nie paliła. My jajeczek mamy mało, a facec**produkują tyle plemików, że nie muszą się tym przejmować. 4. Zależy ile palisz, ale jak dużo to zajmie ci około 15 lat po rzuceniu palenia zanim ci się płuca oczyszczą.

Gość gość
Na cos trzeba umrzec i tak wszyscy zdechniemy,ja tez pale od 14 roku zycia i mam to w nosie.

Gość pracodawacaaaa
zeby zólkna szybciej sie starzejesz zwiekszasz ryzyko raka pluc i najwazniejsze smierdzisz i nie dbasz o swoje zdrowie nie przyjmuje palaczy w swojej firmie dla mnie to zalosne

Gość gość
Jaraj laluni, ja fajce 44 lata, moj stary ma 83 a jara od 1939 roku izyje wypije. Gorsza dla zdrowia jest ta padlina kturą w sklepie sprzedaja naszpikowana chemia, i spajiny z samochodow , nikotynka jest Ok:-)

Gość gość
1 smród z ust 2 żółte zęby, żółte palce 3 a przede wszystkim szkoda zdrowia i pieniędzy, policz ile przez te lata puściłaś z dymem kasy