Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiamasialasia

Powiedziałam,mojej znajomej,ze jade w gory i bede spac w schronisku turystycznym

Polecane posty

Gość kasiamasialasia

No,bo bede ze znajomymi chodzic po górach i spac po schroniskach, wiec mowie,ze w tym bede spac ,a ona łe byłam tam,tam jest beznadziejnie!,mało vipowsko i dodała-"łe tam nie ma zadnej sauny ,jaccuzi,ani spa"...buahah tekst roku usmiałam sie:) Kurde ,ze ona jezdzi ze swoim starym dziadkiem,utrzymankiem,po last minet i wygrzewa sie leniwie nad goracym morzem,to nie znaczy,ze turystyka gorska jest gorsza,tu chodzi o cos innego niz luksus!!kto chodzi po gorach wie o co chodzi w górach:)

Gość Perw po spamie
Ale chwalisz się czy żalisz?

Gość pod prad7655654
zabawne:)jak z jakiegos serialu komediowego o blondynkach;) zabawne jak ludzie bogaci sa zepsuci,ze nie doceniaja,takich zwykłych rzeczy jak ciepła woda,prad,łozko,ciepły posiłek,ciepła herbata:)bo o to chodzi wlasnie,jak sie chodzi po gorach to sie to docenia:)w doooopch wam sie poprzewracalo,takie dziunie ,co nigdy nie pracowały,a utrzymuje ich starszy pan wysłałabym na oboz przetrwania jakis zepsutych ludzi juz zwykły widok,pieknego zachacego słonca nie cieszy,musi to byc słonce,nie wiem na koncu swiata,ale jak sie nie docenia tego co sie ma,niedoceni sie nic

Gość kasiamasialasia
chwale sie extra zabawna:)znajom\a:)off course:) widze,juz taki demot:|)oczami wyobrazni heheheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh

Gość Perw po spamie
A może ona takiej turystyki nie lubi po prostu. :o 🖐️

Gość kasiamasialasia
chyba nie lubie,ale mogła darowac okreslanie beznadziejnym schroniska,dlatego,ze nie jest 5 gwiazdkowym hotelem ,czy tez ,ze nie ma sauny czy jaccuzi,mogła powiedziec,mnie sie tam nie podoba,bo nie lubie takiej turystyki:), a nie nazywac moja ulubiona forme spedzania czasu beznadziejna:)

Gość Perw po spamie
To właśnie powiedziała, ale Ty interpretujesz na swój sposób, patrząc na nią z góry. :)

Gość kusa franciszka
to po co utrzymuje starego dziadka