Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciu888

ULERYTHEMA OPHRYOGENES czy ktoś miał? jak to leczyć?

Polecane posty

Gość kreciu888

Witam czy ktoś miał te chorobe? jeśli tak to prosze o pomoc jak to leczyć?

Cześć. Ja też podejrzewam to u siebie. Oprócz książkowych objawów wypadły mi też częściowo włosy na głowie i ciele. Jeśli znalazł by się ktoś, kto zna tę chorobę proszę o jakieś info bo w Polsce chyba nie za wiele o niej wiadomo.

Gość kreciu888
Dokładnie, przydało by sie wiecej info ale z tego co mi sie wydaje ta choroba chyba rzadko występuje i ludzie o niej mało wiedzą

Kilka dni temu tak jak podejrzewałam lekarz mi to zdiagnozował.. po 7 latach poszukiwań przyczyny mojego wyglądu! Teraz pozostaje skutecznie się leczyć. Z tego co znalazłam w necie jest w większości w języku ang i jakoś ilość tych informacji szału nie robi... jakby się ktoś znalazł , kto coś wie... Ja na leczenie muszę poczekać kilka mies, bo dopiero wtedy będę mogła się położyć na odział dermatologiczny i zostaną przeprowadzone wszystkie potrzebne badania skórne.. ale do tego czasu nie chcę bezczynnie patrzeć na dalsze wypadanie moich włosów:(

Gość kreciu888
Jak stosuje nacieranie z soli i biore witaminy A i C ale jak narazie nie widze efektów. no właśnie jak ktoś by miał wiecej info to chętnie poczytam. Monika ty też jak będziesz coś więcej wiedzieć to pisz :)