Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniuszy z wioski elfów

Gdybyście mogli cofnąć się do dzeciństwa co zrobilibyście inaczej??

Polecane posty

Gość OZOR3
zbierała bym kasę

ucieklabym z domu ku nauczce rodzicom:D chcialabym miec wiecej krytycyzmu wobec nich jako dziecko. chcialabym bym mniej waleczna/szlachetna ;p prawie jak merida :D i tez bym wymazala paru ludzi z zycia ;) inaczej bym sie odchudzala - glodowka to nie byl dobry pomysl:)

Gość nanetta
Uczylabym sie w liceum a nie miala wyjebane :O

Gość ciemno
ciekawe zagadnienie...jest taki serial "Being Erica" (Byc Eryką) w którym bohaterka przechodzi terapię, a polega ona własnie na tym, ze mozna cofnac sie w czasie i zmienic swoja przeszłosc...kazdy odcinek inna przygoda. polecam :) Mysle ze przesłanie tego serialu mowi o tym ze niekoniecznie zmiana przeszlosci daje lepszy efekt, czasami moze wyjsc z tego masakra, choc wydaje nam sie, ze nasze zycie byloby piekne :)

Gość to chyba jestem szczesciara
bo nic bym nie zmienila ;)

Gość afar]
Poszedłbym do innego psychologa i innego neurologa. I to w zasadzie tyle, bo reszta problemów jest efektem natrafienia na niekompetentnych lekarzy :)

Gość Sase
nie pozwoliła bym by doszło do pewnego zdarzenia które teraz ma duży wpływ na mnie....A jeśliby już się to stało to bym opowiedziała wszystko rodzicom co zrobił mój rówieśnik na dodatek sąsiad....

Gość fhffchfchfc
nie traktowałabym tak poważnie nauki w podstawówce. Jak sobie przypomne że płakałam gdy dostałam czwórę ze sprawdzianu to normalnie żal mi samej siebie... byłabym bardziej asertywna i mniej sie przejmowała tym co myślą o mnie inni i zapisałabym sie do harcerstwa