Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniam mniamm

Nauczyciele nie akceptują moich dredów!!

Polecane posty

Gość mniam mniamm

Poszłam se do liceum 2 mieisace temu i odkąd chodze nauczyciele sie plują o moje dredy mówią żebym ścieła, i tylko mnie sie czepiają że pale na przerwach, mimo iz duzo osób tak robi ze szkoły :-o dlaczego starym ludziom tak trudno zaakceptować dredy??? przeciez nie robie nic złego mając je :/

Gość OZOR3
nie pal gówniaro dredy i palenie to znak że jesteś marginesem jak byś miała tylko dredy i się uczyla dobrze to by ci belfry dali spokój z resztą jest taki stereotyp że w dredach mieszkają wszy

Gość mniam mniamm
czyli co, połowa polaków jest marginesem bo palą? i co mają wspólnego dredy z marginesem? Chodze do dobrego liceum! w tym liceum nie ma osób z marginesu! a rzeby sie dostac to trzebsa miec cos w głowie. tak więc mnei nie obrażaj.

Gość mniam mniamm
wiem, ze bład ortograficzny, roztrzepanie :-o

Gość mniam mniamm
no właśnie

Gość jhl.
że się czepiają papierosów to rozumiem ale fryzury? powiedz, że to nietolerancja i nie mają prawo ingerować w to jak wyglądasz

Gość mniam mniamm
ale oni tylko mi wypominają fajki a nie wszystkim palaczą z szkoły

Gość To ja ci powiem że
Chodzisz do szkoły gdzie trafiłaś na podstarzałe w poglądach ciałko pedagogiczne i pewnie dopóki nie rozprostujesz wlosów nie dadzą ci żyć. Możesz iść z tym do pedagoga, powiedzieć że czujesz się szczuta przez niektórych nauczycieli i chciałabys wiedzieć czy masz prawo w tej szkole do swojej fryzury czy też są jakieś przepisy mówiące o tym że dredy są gorszące, kojarzą się z marginesem i ogólnie źle wpływają na koncentrację innych osób? Zacznij rozmowę od tego że czujesz się nietolerowana i że coraz negatywniej to wpływa na twoją pychikę , taki atak ze strony nauczycieli. Najlepiej zrobić z siebie biedną przed pedagogiem niż iść z pretensją do dyrektora, tam można iśc już jak będzie całkiem źle i to z rodzicami.

No wcale nie musi to być nietolerancja czy uczepienie się Twojej osoby. Dla własnego dobra na Twoim miejscu przeczytałabym sobie status szkoły, cały ten dział o ubiorze w szkole. U mnie w liceum nie było żadnych mundurków, ale status zakazywał noszenia konkretnych barw, biżuterii, makijażu itd. Przeczytaj, żebyś nie zdziwiła się później, że masz obniżoną ocenę z zachowania. x

Gość To ja ci powiem że
A noi trzeba dodać że jak nie tolerują dredów to w połączeniu z fajkami będzie jeszcze gorzej. Ciekawa jestem jakby było gdyby cię już więcej z fajką nie zobaczyli czy wtedy nadal by sie czepiali?

Co do fryzury to moze i mają racje a moze i nie, wszystko zaelzy od regulaminu szkoly Co do palenia, czy ci sie to podoba czy nie ,jestes uczniem ich szkoly i maja oczywiste prawo zakazac tobie palenia,tym bardziej,ze jestes osobą niepelnoletnią to po pierwsze, po drugie na terenie szkoly nie mozna palic zadnym uczniom , tak jak pic alkoholu,a po drugie jesli nie palisz na ternie szkoly to zapewne wychodzisz poza brame co jest to nie dopuszczalne'!!! Nie masz prawa opuszcac terenu szkoly do czasu kiedy planowo lekcji nie skonczysz Mam dzieci juz w Technikum i moja córa dostala oficjalną nagane ,i grabienie lisci po lekcjach,za to ,że raz wyszla na przerwie za brane i skoczyla na stacje beznynową zatankowac konto tel.I mimo ze nie spoznila sie na lekcje bo Orlen jest blisko szkoly, to jednak wyszla bezprawnie za brame szkoly,widziala to inna nauczycielka co ją mijała autem,i cór miala jednym slowem przerąbane na dore Nie mialam zamiaru ją bronic, a rowniez otrzymala reprymende od nas ,że to co zrobila bylo glupie i mam nadzieje że to był pierwszy i ostatni raz