Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam prosbe...

mam prosbe - namierzanie telefonu

Polecane posty

Gość mam prosbe...

witajcie, znajomy podeslal mi 2 stronki, locked.pl i phonecenter.pl, chodzi o to ze mozna tam sprawdzic gdzie sie podziewa np moja corka, rzecz tyko w tym ze jaki numer bym nie wpisala (np swoj wlasny) pokazuje caly czas jedna miejscowosc. stad moja prosba do was, sprawdzcie "na sobie" i napiszcie czy tez tak wam wychodzi... z gory dziekuje :)

Gość kocham_naiwniary
3.1 Wynikiem lokalizacji jest geolokalizacja użytkownika, który odwiedza stronę, oraz odczytanie poprzez google maps położenia danego użytkownika, pobierając jego adres IP

Gość isohfhgffh
mnie pokazuje chorzów

Gość isohfhgffh
bo masz stamtąd ip komputera

Gość kocham_naiwniary
a ja mysle ze probujesz rozpowszechnic te strony, szczegolnie ze sa przygotowane w ten sam sposob a telefony zbierasz by pozniej je sprzedac jakiejs firmie marketingowej

Gość mam prosbe...
o widze ze juz sie jakis detektyw znalazl... nie ma takiej mozliwosci zeby ip bylo stamtad... zreszta czytala regulamin, a tam napisali ze nie przechowuja nr telefonow, wiec to byloby nielegalne... jak pierwszy raz pokazalo to bylo nawet prawdopodobne ze tam moze byc, ale wpisalam tez swoj nr telefonu a to inna miescowosc a pokazalo ta sama.

Gość Ja, zdradzona
ja też wpisałam numer kochanki faceta i też mi głupoty wyszły

Gość mam prosbe...
kurcze szkoda, myslalam ze bede spac spokojnie...

Gość Ja, zdradzona
ja też nie bede spała spokojnie, mam dość

Gość mam prosbe...
a teraz wychodzi juz inna miejscowosc, ale tez probowalam na innym numerze i dalej sie powtarza.

Gość Basia_las
Może skorzystaj z serwisów, które lokalizują telefony? np. i-mobi.pl działa dobrze i dokładnie lokalizuje. Sprawdzałam na mężu :)

Gość KlaudiaMarek
zgodzę się z Basią. Korzystałam z i-mobi i jest najlepszy z jakim się spotkałam. Działa dość szybko i dokładnie.

Gość Maria Lasota
Korzystałam ostatnio z i-mobi. Na szczęście córka nie chodzi w dziwne miejsca, o tyle dobrze. Aplikacja też ma możliwość kontorolowania sms i połączeń, taki czasy teraz mamy, że się boję o moje dziecko, więc to rozwiązanie nie jest złe

Gość gość
Ludzie nie dajcie sie nabierac cwaniakom Zobaczcie jakie są ceny w tym i-mobi : 30 zł na miesiąc minimum A teraz u operatorów, np. Plusa .http://www.plus.pl/uslugi/gdzie-jest-bliski od 1,23 zł za 7 dni, czyli niecałe 5 zł za miesiąc I pełnoletnia osoba lokalizowana musi wyrazić zgodę

Gość FraneX Kimono
heh i kto tu mówi o plus gsm i porównuje z www.i-mobi.pl. Tylko że plus działa na nadajnikach i rozbieżność możesz mieć o 10 km. (do tego zapłać smsem a już co 7 dni będą ci konto obciążać bo to sms MT i jeszcze dodatkowo za 5 zł miesięcznie masz 5 lokalizacji. Widzę że plus robi sobie tutaj reklamę :) Namierzanie telefonu http://i-mobi.pl jest ok, sam czasem korzystam i polecam. Płacisz wtedy gdy chcesz a nie jak w Plus że raz wyślesz sms ok i do końca życia ci będą kroić 5 zł co miesiąc a dodatkowo za 30 zł możesz dokonać 1000 lokalizacji jak chcesz

Gość gość
Podałaś numer córki? Bravo teraz co miesiąc będą jej odliczać kasę..

Gość gość
ja namierzam telefon zawsze na locked.pl i tam super to działa

Gość sdee
Istnieje tylko jeden taki portal, który świadczy profesjonalne usługi – to właśnie www.i-mobi.pl Można się zabezpieczyć na wypadek zgubienia telefonu nie tylko swojego, ale także wszystkich bliskich, ponieważ za jedną opłatą można zarejestrować do 100 telefonów.

Gość gość
i-mobile dziala tylko wtedy gdy masz dostep do telefonu osoby kontrolowanej i mozesz tam zainstalowac aplikacje .Jesli nie masz takiej mozliwosci to nici z tego bo przeciez nie wyslesz osobie linka do instalacji zeby sobie ja zainstalowala a ty bedziesz mogla ja szpiegowac

Gość gość
W i-mobi nie można ani wysłać meila ani zadzwonić do dzialu "pomocy", o lokalizacji nie wspomne bo tez nie dziala. Srraciłam 30 zl. Nie dajcie się nabrać

Gość gość
I-mobi.pl to pełna sciema :) nie dajcie sie naciagnąć!!!!

Gość gość
W i-mobi wybrałem opcję full za 50 zł i... lipa. Jeżeli namierzana osoba ma wyłączony gps i transfer danych, to nici z namierzania. Po włączeniu internetu też nie zawsze wszystko ściąga. Odradzam.

Gość gość
locked.pl to oszuści nie dajcie się nabrać zgłaszam na policję oszustwo

Gość gość
Sprawdziłem 2 serwisy i zastanawiałem się nad imobi. Locked - OSZUSTWO lokalizacjatelefonu - OSZUSTWO lokalizowałem swój telefon który znajdował się na stole koło mnie we Wrocławiu a tym czasem obie strony podały lokalizacje w Warszawie (tak jak napisali dokładność do 1m :P) imobi raczej nie sprawdzę. Dostęp do danych z BTS ma operator lub służby specjalne. Namierzenie telefonu bez włączonego GPS jest możliwe po BTS. Dla smartfonów SAMSUNG polecam stronę findmymobile.samsung.com można na niej skutecznie odnaleźć telefon zarówno jak i w razie potrzeby wyczyścić wszelkie dane lub odczytać rejestr połączeń. W telefonie może być OBCA karta sim. warunek taki że w danej chwili musi mieć połączenie z internetem.

Gość gość
i-mobi pl --nie da sie namierzyc tylko po numerze tel bez instalacji na nim ich aplikacji!!!!!!!!!!!!

Gość gość
I-mobi to pic na wodę fotomontaż pieniądze w błoto wywalone aplikacje trzeba zainstalować na telefonie osoby obserwowanej nie ma takiego czegoś że bez ingerencji w telefon też dałam się nagrać na zdanie że osoba obserwowana nic nie wie kłamstwo nie polecam

Gość gość
I-mobi to pic na wodę fotomontaż pieniądze w błoto wywalone aplikacje trzeba zainstalować na telefonie osoby obserwowanej nie ma takiego czegoś że bez ingerencji w telefon też dałam się nagrać na zdanie że osoba obserwowana nic nie wie kłamstwo nie polecam

Gość gość
Oszuści nie płacić