Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez psełdonimu

temat

Polecane posty

Gość bez psełdonimu

witam,chciałbym na tym portalu poznać dziewczynę,skończyłem wieloletnie studia medyczne,jestem lekarzem.Szukam dziewczyne żeby miała czarne włosy,niebieskie oko i żeby była szczupła z małą pupą takżebym mógł jej pupe w rekach zmieściś,dziewczyna musi być taka paniusia,taka lejdi żeby w towarzystwie mógłbym sie nie wstydzić jej,bo mam dużo zanjomych lekarzy i adwokatów.Ja mam 37 lat i dziewczyna żeby miała tak coś koło tego lub młodsza,narazie mieszkam z rodzicami,ale jakbym znalazł dziewczyne to mogę się do niej przepriowadzić żeby dac jej szczęście i może dziecko też.Mam już za sobą seks i wolałbym zeby ona jeszcze nie miała,żeby była taka czysta i niewinna jak wodna lilia,musi miec studia i perspektywy a reszta przyjdzie sama.Moje zainteresowania to spacer i czytanie super expresu przy kawie.Jak mam wolne to lubię oglądac programy w telewizji i wygladać przez okno bo mam na ulice i dużo sie dzieje.Jeżeli jesteś wysoka,masz czarne włosy i szczupła jestes w pasie to się odezwij na mój temat,chętnie cie zapoznam,HENIEK

Gość ale czy tylko
jedno oko ma mieć niebieskie??? a drugie jakie??? :D:D:D

Gość bez psełdonimu
no oba ,to się tak mówi