Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak warto żyć

Problemów moc

Polecane posty

Gość i tak warto żyć

Mam 25 lat - wyglądam na 16. Jestem DDA - i przez to mam masę problemów z ludźmi, chodzę na terapię. Nie mam pracy - boję się jej szukać. Nie mam pieniędzy własnych - powiązane z punktem wyżej. Mam chłopaka - jedynego mojego, nie układa nam się, nie wiem, czy go kocham, ale boję się odejść bo nie mam gdzie. W sercu mam od pewnego czasu kogoś innego, ale realizacja tej miłości jest mało mozliwa. Jestem po studiach - śmieciowych. Trochę problemów zdrowotnych. Raczej mało optymistyczne podsumowanie mojego życia.

Gość to co powiedziec o mnie
mam 30 lat, wygladam na 18 (niby plus, ale nikt mnie nie traktuje powaznie), mam depresje, zadne terapie nie pomogly, mam pracę i haruję za osoby za minimalne, co nie starcza na życie, bez szans na podwyżkę, mam masę prpb;lemów zdrowotnych, a przez pracę się potęguję (miałam rentę, ale ZUS mnie uzdrowił) i teraz pracuję kosztem zdrowia i tak nie zarabiając na życie, nie mam męża, nie mam chłopaka, nie mam nawet przyjacół, jedynych znajomych w pracy, ale tylko w pracy są to kontakty, też jestem po studiach, ale zarabiam mniej niż osoby bez studiów, bo mam grupę inwalidzką, więc wg pracodawców jestem małowartościowym człowiekiem :O