Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrzecznaAga27

czy test HCG z krwi może się mylić??

Polecane posty

Czesc dziewczyny okres spóźnia mi się już 13 dni a testy wyszły negatywne. Boli mnie brzuch od 15 dni jak na @, mam szyjkę macicy wysoko i lekko twardą, zamkniętą . Temperaturę mierze 8.30 - przedwczoraj miałam 36,7, wczoraj 36,9, a dzisiaj mam 37,1. Wczoraj robiłam test z krwi Beta HCG i wyszedł powyżej 1. Nigdy mi się okres tak nie spóźniej max 6 dni, ale tak miałam stresa. Dodam że przez starania o dziecko przeszłam udar mózgu, poprzez branie hormonów 2,5 roku temu, a staramy się o dziecko 4,5 roku.

Gość ojtam ojtam
nie myli sie - beta daje 100% pewności

Gość masz co chciałas
no jasna chol...... to juz twój chyba z 10 identyczny tema!! Ile ich jeszcze załozysz? Oszalec mozna. Idz w koncu do lekarza a nie siedzisz tu od miesiąca i w kółko to samo piszesz.

to jest indywidualna sprawa każdej kobiety.. ja kontroluje szyjkę macicy już od roku, i wiem kiedy jest wysoko lub nisko, otwarta i zamknięta czy jest miękka i twarda...

hej dziewczyny byłam dzisiaj u ginekologa, stwierdziła że mam rozpulchnioną szyjkę macicy i błonę śluzową grubą tak jak że wcześniej ciąży ale nie wyklucza zaburzeń hormonalnych...i co mam myśleć.... kazała mi jeszcze poczekać 2 tyg.... i zrobić test...

Gość mamaPaulinki
co do tych testów nie jestem pewna, moja przyjaciółka robiła 2 razy co 3 dni i jeden wyszedł negatywnie a drugi pozytywnie... albo coś pomylili w szpitalu, albo może dlatego że płód obumarł :(