Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadnijcie gdzieb yło jak

Wynajmowałam mieszkanie w 5 dzielnicach Warszawy zgadnijcie gdzie było najtaniej

Polecane posty

a gdzie najdrożej? Bemowo Białołęka Wola Mokotów Żoliborz

wróć, inne miałam pytanie: zgadnijcie gdzie było najtaniej a gdzie najbezpieczniej? ustawcie wg waszej kolejności jak sądzicie

Gość pseudonimpseudo
mokotów?

Gość julka19x
na pradze północ jest najtaniej i najbezpieczniej

no to wam powiem bo chyba nie chcecie sie wypowiadac Najbezpieczniej: 1.Bemowo 2. Białołęka 3. Żoliborz 4. Mokotów 5. Wola Najdrożej: 1. Mokotów 2. Wola 3. Żoliborz 4. Bemowo 5.Białołęka

Gość roxette452
no słuchaj niezła zagadka :D ja mieszkałam bardzo długo na Woli na stancji i nie mogę narzekać :) teraz kupiłam mieszkanie w Na Sowińskiego - ta okolica bardzo mi odpowiada a zapłaciłam za metr mniej niż 7 tys. za metr. więc jakby nijak się to ma do twojego rankingu :D

nie znam sie na ulicach nie wiem gdzie sowińskiego ja na woli mieszkałam 15minut tramwajem od centrum, dobra lokalizacja ale stary blok poza tym nie mowie o kupnie a o wynajmie!!! bałam sie nocą wracać do domu wszedzie żule albo patologiczne Polki drące ryja (nie dziwie sie e faceci je biją tak ujadające babska..

Gość roxette52
no dlatego mówię, według mnie Wola jest super. a żula znajdziesz nawet w najlepszej dzielnicy ;)

Gość grty66
Wiem, że deweloper Nexity sprzedawał nowe mieszkania na Bemowie w okolicach 6200/m2. Zainteresowanie było ogromne. Teraz robią znowu dni otwarte (http://on.fb.me/1cIbhiC) – 12-14 czerwca, J. Kazimierza 33 z ceną 5999 zł/m2, czyli jeszcze niższą niż mieli ostatnio.

Gość gość
Wynajmowałam na Mokotowie przez kilka lat, ale to zupełnie bez sensu, już bym miała kawałek własnego mieszkania np na Bemowie, jak się kupi nie najdroższe przykładowo Lazurowa 168 to rata wyniesie mniej niż miesięczny czynsz za wynajem :O