Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LonleyBoy

Czy brak dziewczyny w tym wieku to wstyd, hańba, upokorzenie, katasftrofa???????

Polecane posty

Gość LonleyBoy

Zacznę od tego, że jestem 19 studentem. Nigdy nie miałem dziewczyny, ponieważ nie szukałem jej a kobietami zacząłem interesować się dopiero od 17 roku życia. Jakieś tam koleżanki miałem ale nic więcej. Zawsze myślałem, że jakoś sprawa się potoczy, spotkam piękną dziewczynę i będzie jak w filmie ale czekam, czekam i nic. Na uczelni staram się poznawać dziewczyny ale mam wrażenie, że one żyją własnym życiem i nie są zainteresowane znajomością bo traktują mnie jak kolegę ( przypuszczam że są zajęte). Wgl. nigdy nie spodobała mi się żadna dziewczyna, nie z tego że jestem wybredny czy coś ale nie spotkałem jej na swojej drodze przy której dech by mi zaparło. Napiszecie pewnie, że pasztet czy coś ale wręcz przeciwnie jestem dobrze zbudowany i mam 194 cm wzrostu ( mówią mi że przystojny). Wszyscy znajomi mnie napierają i się pytają czemu nie mam dziewczyny też się nad tym zastanawiam .... i nie znajduję odpowiedzi ;/ Krew mnie zalewa jak widzę pary nie umie znieść tego widoku, tak im zazdroszczę. Nie wytrzymuję od paru miesięcy, wszędzie gdzie się pojawie myśle o dziewczynach czy nie spotkam tam może tej jednej i wychodzi z tego klapa bo wszedzie gdzie sie pojawie to albo nie ma dziewczyn albo sa zajete k**wa mac to nie może byc prawda xD Dziewczyny w moim wieku miały już na pewno dziesiątki partnerów..... Pewnie sam fakt, że nie miałem jeszcze dziewczyny w tym wieku by im nie odpowiadał ;/ Dostałem ostrej depresji, nie umię się z tego wyjść, nie jestem zdesperowany ale chciałbym się zakochać, poznać jakąś miłą, porządna dziewczyne ale nie wiem jak. Pomocy pls Nie interesuja mnie plastiki.... Nie rozumie tego dziewczyna chodza z jakimis frajerami co je zdradzaja, nie szanuja, bawia sie nimi a porzadnych facetów omijaja.... Nie rozumie tego świata ;/ Boje się ze nigdy nie znajde dziewczyny a z roku na rok jest coraz gorzej, Proszę o sensowne odpowiedzi

Gość LonleyBoy
oDPOWIE KTOS?

Gość yolo
dlaczego nie podejdziesz do dziewczyny która Ci wpadła w oko i nie zagadasz?

Gość LonleyBoy
Podchodze ale nic z tego nie wynika, pogadamy chwile i czesc potem znowu o czyms z nia pogadamy i lipa xd

Gość yolo
Widzę, że za wszelką cenę chcesz mieć dziewczynę, by nie być gorszym od innych, a to nie o to chodzi. Daj sobie na wstrzymanie. Jestem w tym samym wieku co Ty i też i nigdy nie miałam chłopaka, a również jestem atrakcyjna. Nie uważam tego za wstyd, ale też nie rozmawiam o swoim życiu intymnym z innymi. Owszem, byłoby fajnie mieć bliską osobę, której na mnie zależy, ale nic na siłę. Tobie też to radzę.

Gość LonleyBoy
a skad jesteś ?

Gość LonleyBoy
yolo może się poznamy :D? Mam czekać aż się zestarzeję ? wiecznym kwalerem mam byc ;/?

Gość LonleyBoy
szkoda ze cie nie ma juz :(

Gość yolo
z podkarpackiego :) Ciebie przeraża to, że do końca życia będziesz sam, a tak na pewno nie będzie. Musisz po prostu przestać się szarpać do związku, bo zacznie z Ciebie wychodzić desperat, a przed takimi dziewczyny od razu uciekają.

Gość malinowaaaaaaa
a co studiujesz lonely boy? pracujesz gdzieś?

Gość LonleyBoy
yolo poznamy się?? napisz mi na danek-tara@wp.pl pls :) studiuje administracje ;d

Gość malinowaaaaaaa
a powiedz coś wiecej o sobie... :) na któym jesteś roku, jak masz na imię??

Gość LonleyBoy
Tomasz , 1 rok

Gość LonleyBoy
danek-tara@wp.pl Napiszesz?

Gość malinowaaaaaaa
fajn masz adres email, skad pomysł na tę nazwę, jresli mozna spytać? :) co do twojego postu - to, ze nie miałeś dziewczyny tylko dobrze o tobie swiadczy, naprawde. To znaczy, ze nie uganiasz sie za byle kim tylko chcesz kogoś wartościowego. Ja mam 18 lat, pierwszego faceta miałąm niedawno (właśnie znim zerwałam tydzień temu), a ciągle ktoś mnie zaczepia, podrywa, nawet dzisiaj miałam taka sytuacje w autobusie :D

Gość ciocia dobrrrra rada
umie? umię? rozumie? :O już wiem czemu nie masz, czytać się Ciebie nie da :P zacznij od słownika, potem dziewczyna się sama napatoczy

Gość LonleyBoy
Jaka sytuacja w autobusie ? Ja tam nie widze sensu zaczepiac obce kobiety w autobusie xd

Gość malinowaaaaaaaaaaaaa
a zwyczajna, facet podszedł i tyle:) powiesz mi, skąd masz tą nazwe na emailu? masz tak gadane, ze pewnie juz sporo dziewczyn przez internet zbajerowałeś, co? :D zbajerowałes jakąs przez neta? :D

Gość LonleyBoy
to od pseudoninu :D Dan Dan xD

Gość LonleyBoy
"masz tak gadane, ze pewnie juz sporo dziewczyn przez internet zbajerowałeś, co? zbajerowałes jakąs przez neta?" o co ci chodzi ? co to ma do rzeczy? a ty malinowa jestes bardzo atrakcyjna jak tak do ciebie ?

no jestem jestem :P pytam po prostu :) nie denerwuj się :) no ale powiedz, czy kiedys poznałeś kogoś przez neta? ja poznałąm właśnie swojego byłego :P polecam wiec ten sposób :)

Gość LonleyBoy
jak chcesz moge cie poznac ;d no cos pisalem z dziewczyna ale to lipa xd nie wiem kto to jest wgl itp xd

Gość pieszczoty dla ducha
c

no dobra danek to od dan a tara? sorry, ze tak wypytuje,ale znam kolesia, który ma podobne pseudo na jednym portalu :D

a czemu lipa? nie znasz dziewczyny i lipa od razu :P

Gość LonleyBoy
lol na jakim portalu?

Gość LonleyBoy
yolo nie zainteresowana?

Gość malinowaaaaaaaaaaaa
ja bym mogła być zainteresowana bo lubie poznawać kolesi przez neta ^^ ale msuze wiedziec, czemu nei wyszło ci z tamta z neta, bo chce wiedziec, jakich błędów przy tobie nie popełniac :D ten portal to portal zagraniczny, to na pewno nie byłeś ty, bo tamten koleś był z Anglii, dlatego z ciekawosci pytałam, czemu amsz takiego meila :D

Gość LonleyBoy
nie wyszło bo ona byla taka jakby to powiedziec despotyczna chciała ze jej jedne zdjecie moich 10 , caly czas sie dopytywala czy to aby ja napewno na zdjeciu bo jej nie pasuje to ze ja nie mialem dziewcxzyny masakra ;/ nie dowierzała myslala ze ja wrabiam ;/ a to nie moja wina ze nie mialem dziewczyny xd

Gość umiem, rozumiem
STUDENCIE :P