Lirien 4 Napisano 3 godziny temu no mi ciezko sie zakochac, a w Klaudiuszu bylem zakochany, Vikernes, Katiuszce, z kazda mi nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 4 Napisano 3 godziny temu przyszedlem, czekalem 3 godziny na nia a onanawet nie wpadla, a potem cos krecila tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 4 Napisano 3 godziny temu ja seeks tylko po slubie, to ze inni tego nie respektuja to nie moj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 55 minut temu 2 godziny temu, hrabia Pomme de terre napisał: kto wybrzydza ten nie rócha chciała Iskra przyjechać Elka się spotkać to je olałeś ten tam Filip tak samo przyjechała laska do niego do pubu a on nie przyszedł Żałuję tylko braku spotkania z anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Żałuję tylko braku spotkania z anastazja Za 300 zl bys ja mial biedaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach