Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowatorka..:)

plamienia...

Polecane posty

Witam mam pytanie mianowicie przyjmuje tabletki antykoncepcyjne w poprzednim miesiacu lekarz zmienil mi z mocniejszych na slabsze, powiedzial ze mam je przyjmowac tak samo jak te poprzednie, i moja antykoncepcja dziala, wiec zrobilam 7-dniowa przerwe i zaczelam brac te slabsze tabletki. W niedziele wzielam ostania tabletki i dzis powinnam dostac okres, ale niestety od wczoraj mam brazowe plamienia... nie wiem co to oznacza... nigdy tak nie mialam. zawsze o tej samej porze przychodzil okres a teraz przy tej zmianie niestety to plamienie. Czy ktoras z Was byla w takiej sytucji? Co myslicie na ten temat?? prosze o podopwiedzi... z gory dzieki:)

hmmm podpowie mi ktos?

Gość Perw mobilna
To plamienie jest krwawieniem.

widocznie to przez te tabletki. Czasami opuźniają, albo mają jakies inne skutki na okres. Mozliwe ze okres "ci sie rozkreca" albo jest to plamienia przed miesiączką ;) spokojnie, wydaje mi sie ze nie masz czym sie martwic

Gość Nowatorka:)
iwonko dzieki za rade. W sumie to juz moje plamienie sie skonczylo trwalo nie caly jeden dzien... moze jeszcze miesiaczka nastapi... no zoabaczymy... w sumie to przez mysl mi przeszlo ze moglabym byc w ciazy poniewaz zmienilam tabletki z mocnych na slabsze i obawialam sie ze nie zadzialaja tak jak powinny... cieszylabym sie z dzidziusia ale nie przez tak zwana "wpadke" i to jeszcze przy tabletkach anty nigdy nie wiadomo jakby sie to skonczylo

Gość Perw mobilna
Wybrałaś "radę" piętnastolatki? :classic_cool:

Gość Nowatorka:)
perw mobilna... masz jakas inne lepsza rade?? nic nie napiszesz??

Gość Perw mobilna
Przecież napisałam - to Twoja miesiączka.