Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakub@@@ !!! ???

Czy Ona może być w ciąży ?????????????????

Polecane posty

Gość skdljf
moze brac zwykły folik, nawet jak nie jest w ciazy. nic innego na razie nie trzeba, w razie co , lekarz zadecyduje co dalej

Gość Jakub@@@ !!! ???
w.Wysokie_obcasy to chodzi o czas....plemniki żyją 72 godziny,a rano zaczęła płodne dni,po czym po 3 dniach zaczęła owulację

Gość a mi test z beta krwi
żle pokazał,zapłaciłam za niego i wyszło brak ciąży,domowy z moczu pokazywał że ciąża jest.i co?ciąża była.najlepsze rozwiązanie to czekać do dnia miesiączki i do gina

Gość TelkaMloda89
Z tego co napisałeś wynika, że Ona może być w ciąży. Najlepiej wykonać test ciążowy lub poprosić ginekologa o skierowanie na betę HCG. Test ciążowy można wykonać najwcześniej tydzień po zapłodnieniu, bo inaczej może być błędny wynik. Na wynik wpływają też inne czynniki, w tym antybiotyki zobacz: http://dzieci.civ.pl/wyniki-test-ciazowy Jeśli nadal chcecie naturalnie unikać poczęcia to koniecznie nauczcie się dobrze metod naturalnego planowania rodziny np. tutaj http://naturalnie.republika.pl/metody_naturalne.html jest fajny kurs, polecam i pozdrawiam

Gość skdljf
żaden gin w dniu spodziewanej miesiączki nie stwierdzi ci z całą pewnoscia ciaży..

byłam w 3tyg.ciąży jak lekarz potwierdził ciąże

Gość Jakub@@@ !!! ???
fajnie tylko ze ona ma 14lat a ja 25... :(

Gość Jakub@@@ !!! ???
dziękuję Wam bardzo.nie reagujcie na głupie teksty,bo ktos się za mnie podszywa.to dla mnie ważne informacje.dziękuję

poszłam do gina 2tyg.po stosunku to lekarz nie mógł stwierdzić,poszłam tydzień póżniej to mój gin wiedział na 100%że to ciąża

Gość janek to ty? xd
hehehehe

Gość Jakub@@@ !!! ???
najważniejsza jest ta owulacja ? w niedzielę w nocy był stosunek,dziś zaczęła jej się owulacja i mimo wszystko,jest duża mozliwość,że zaszła w ciążę ? chyba zaczynam świrować :D w kółko o to pytam,ale chyba tylko czekanie do dnia miesiączki da odpowiedź,jak również test ciążowy...

ja testom z krwi nie wierzę(przejechałam się),radzę poczekać i do gina.i bez paniki,bo stres też opóznia okres.powodzenia

Gość skdljf
test z krwi jest najpewniejszy, owszem moze sie pomylic ale to raczej wina laboratorium, odsetek pomyłek jest bardzo mały..

Gość Jakub@@@ !!! ???
ale jak trysnolem to myslalem ze mi jaja zassalo do srodka razem z moszna hehe z/w ide zrobic kupe bo mnie cisnie.

Gość Jakub@@@ !!! ???
niektórzy sa tak dziecinni,aż żal ... dobrze że osoby które się podszywają,są tak głupie,że każdy może się domyslić,że nie pisze tego autor pytania

Gość Jakub@@@ !!! ???
mam cala noc na podszywanie sie :) ide na inne tematy. Pozdrawiam i oby nie zaszla.

Gość Jakub@@@ !!! ???
dzięki :) pozdrawiam

Gość skdljf
powodzenia... moze jak nie zapomnisz to powiesz nam jak sytuacja sie rozwinęła :)

Gość Jakub@@@ !!! ???
trzymam za słowo.dam znać :) co by nie było,będę się cieszył,ale to dla mnie szok i chyba szukałem upewnienia o tym,czy jest taka możliwość.dziękuję Wam za pomoc.życzę wszystkiego dobrego.do zobaczenia za 3 tygodnie

Gość fsaafssaffsasfa
:> ja tak zaszlam w ciąże. nie wiem po co konczysz srodku?a gumki?

Gość Jakub@@@ !!! ???
jesteśmy razem 6 lat.czasami zdarza nam się współżyć bez zabezpieczeń,ale wtedy nie ma płodnych dni,aż do ostatniej niedzieli...dlatego się boję

Gość Jakub@@@ !!! ???
nadal czekamy na okres.powinien być za tydzień

Gość skdljf
:) dodałam temat do ulubionych i czekam z wami :P

Gość Jakub@@@ !!! ???
Ok.Obiecałem,więc na pewno odpiszę jak poznamy wynik :) Pozdrawiam

Gość dluzy sie,prawda???
?Dla mnie to byly najdluzsze 2 tyg w zyciu. Tylko mi zalezalo,zeby byc w ciazy,ale mimo wszystko czekanie mnie wykanczalo. Potem juz czas polecial jak szalony, to juz 24 tc. Powodzenia:)

Gość Jakub@@@ !!! ???
Oj tak,dłuży się,zwłaszcza że zostały trzy dni do spodziewanej miesiączki.Życzę zdrówka dla Ciebie i maleństwa.Pozdrawiam :) Jakub

Gość skdljf
heh, myślałam dziś o was, bo patrzyłam czy cos dodałes w temacie. jak sie dziewczyna czuje? normalnie ?

Gość Jakub@@@ !!! ???
Dziękuję za zainteresowanie :) Kochani przede wszystkim dziękuję Wam za wsparcie,pomoc i miłe słowo.Otóż moja kobitka dostała okres.Mocno krwawi i boli ją brzuszek,czyli bez zmian.Mam nadzieję,że przyszłym razem przygotujemy się na dzidziusia mądrze i na spokojnie,ponieważ potrzebuje wszystkiego co najlepsze,a nie stresy i brak przygotowań.pozdrawiam wszystkich i życzę Wam kochani wszystkiego czego zapragniecie.pozdrawiam i ściskam szczególnie te osoby,które do końca z nami były i nas wspierały.dzięki :)

Gość skdljf
Cieszę sie, ze sie dobrze skonczyło :) i fajnie ze dałes znac pozdrawiam