Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potulna jak baranek

jednak Nowy w mieście

Polecane posty

To pora się nie co ogarnąć diabliczko, robisz szołe ale przekroczyłaś swoje bezpieczne granice i radzę zachowaj ten dystans, bo bywa różnie. A ja jako szowinistyczna świnia, mogę zrobić Ci ogrąmną przykrość, dlatego nie wpierrdalaj się między zakąski, tylko wegetuj w swoim nudnym życiu z nadzieją na poprawę. :O

teraz to pojechałeś:D:D pobiłam rekord:D po przeczytaniu Twojego posta doszłam w niecałe 3 sekundy:classic_cool: tak między nami to... uwielbiam jak mnie tyrasz:)

Gość bbbcbcbcbcbcbcbcbc
takie pierdoły nazywacie tyraniem:O

Gość Sonaja czemu tak
nie lubisz Nowego?

Gość Sonaja czemu tak
Nowy poszedł po zabawki do sonaji

Tak sofciarsko Diabli :O niech świeżaki mają coś z życia :D Jak za bardzo będę wykorzystywał Twój łzawy nick, to daj znać. :O To prowokacja :) W życiu Diablice nie napisałbym prawie, że trąci gęsiwem i ostatnią wbitkę pamięta z ponad trzech lat. :P

nie wiem co Ty bierzesz:D ale jak masz tego więcej to podziel sie;) a teraz ide spac bo wyczekiwanie na kolejny Twój post grozi zaśnięciem:P🖐️:)

Sam nie wiem dlaczego Sonaja, ale już nie zrobi tu furory. Nawet jak zmnieni nicka, będzie mogła tylko pastować buty. :O Takich ludzi wyczuwa się jak pierdnięcie w autobusie. :O

Gość Sonaja czemu tak
czym jej tak zalazłes za skóre?:D

Na razie tylko u Bó mam ciepło. Diabliczka tam zawsze przymknie oko. Oczywiście wiem że nie jest z kamienia, ale jeszcze przymyka oko. Po za tym ma swoje tematełe.

Gość zdradliwa konewka
Nowy dlaczego Ty tak klepiesz bez sensu:O On sie nie rozkreca przeciez o zadnym tyraniu nie ma pojecia:O Nikt nie ma nazwaliscie sobie pierdolenie glupot tyraniem i tyle:-D

Jednak tępota mnie przerasta zawsze zapominam jak się pisze nie z przymiotnikiem a jak z czasownikiem :(

Gość tego nowy
tego tez:-P