Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samtna singielka

Jak zaufać ponownie po tym z kim miałam do czynienia?

Polecane posty

Gość samtna singielka

Jak zaufac gdy moim pierwszym facetem do którego coś poczułam ( a więc wpłynął na mnie w kazdej kwestii) był człowiek który non stop kłamał? Zburzyl moj cały swiat, nie umiem otworzyc sie, zaufac... Bez tego nie mozna utworzyć zadnej zdrowej relacji przeciez :/

Gość tgtrghty
w żaden nie da sie

Gość uważny...............
jak? Po prostu przypomnij sobie jak ty go okłamywałaś. I będzie ci od razu łatwiej stworzyć tak samo fałszywe relacje. prawda?

Zaufanie to kwestia otwarcia sie i zaryzykowania w pewnym sensie, ale takze postawy tej drugiej osoby. Nie wierze, ze w tamtym zwiazku bylas oklamywana caly czas i dowiedzialas sie o tym na koncu lub od osob trzecich. Na ogol jest tak, ze o klamstwach sie wie, ale przymyka sie oko z roznych wzgledow, az dochodzi do eskalacji. Wiec jesli bedziesz sie z kims umawiac, nie wchodz od razu zbyt gleboko w relacje; poznaj troche te druga osobe; czesto pewne symptomy widoczne sa juz wczesniej. Ze ktos ma tendencje do ukrywania, do koloryzowania, klamania, niedotrzymywania slowa itd.

Gość Darko_78...
Wy kobiety tez nas cały czas oszukujecie. Ale punkt widznia jest prosty - nie mierz wszystkich mężczyzn jedną miara, to niewłaściwe podejscie.

Wlasnie, Darko, zatem nie pisz "wy kobiety", bo uogolnienia w obydwie strony sa krzywdzace.

Gość Darko_78...
cziczi - przepraszam, napisałem to niezgrabnie - mogłę dodać często oszukujecie ;-)

Gość Darko_78...
A cziczi - to kobieta czy facet? ;-) Pewnie kobieta - skoro zwróciłaś uwagę mi.