Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsaafssaffsasfa

przesikuje dobre dotychczas pieluchy

Polecane posty

Gość fsaafssaffsasfa

moj synek uzywl bilych pampkow i od wczoraj 8sztuk przesikal.czemu tak nagle sie okazaly zle?

Nie wiem co znaczy bilych, ale moze wiecej sika? pije wiecej niz zwykle? moze to nowa paczka i jakas wadliwa? jesli sika wiecej bez powodu to warto to jeszcze jutro poobserwowac. jesli bedzie tak nadal to czeka cie wycieczka do pediatry

Gość fsaafssaffsasfa
biale pampersy byly do tej pory dobre.owszem zdarzylo mu sie przesikac,ale teraz jest juz tak ze od 2 dni je ciagle przesikje

Gość fsaafssaffsasfa
PIELUCHA PUSTA IDZIE NOGAWKA

Gość ojojku
a jaki rozmiar? Jak juz te wieksze - tak koło 4 to lepiej sie nie sugerowac maksymalna wagą podana na opakowaniu, Moze sie zdarzyc ze trzeba bedzie szybciej wskoczyc w 4+

Gość fsaafssaffsasfa
rece opadaja wazy 6,2-uzywamy trójki 4-9!!!do czwórki brakuje ponad kg

Gość fsaafssaffsasfa
co mam zrobic?mam 3 opakowania rozmiaru 4-9:( myslalam ze kupie czworki dopiero na boze narodzenie

Skoro pielucha jest pusta to nie jest przesikana czyt przepelniona tylko prawdopodovnoe zle zalozona. moze ostatnio dziecko sie wierci albo rzepy zle trzymaja. jak cie to tak meczy to kup mala paczke pampers sleep and pplay one maja tylko 18 sztuk i sprawdz czy widac roznice tzn czy nadal leci nogawka. Ew. kontroluj jak ukladasz siusiaka.

Gość fsaafssaffsasfa
przygoda z pieluchami..... po dwójkach kupilismy pomaranczowe Sleep Play jak tu ktos mowi... sa one rozmiarem mniejsze od klasycznych pampków:) uzywalismy 2 opakowania(u nas to 5 tyg, bo malo schodzi,dziecko na sztucznym raz na2 dni kupa).potem kupilam zielone i biale(czy dostalam??), byly za duze i przesikiwal,ale gdy zaczal wazyc 5,5 to okazalo sie ze sa juz idealne!!! i tak bylo równe 3 opakowania w tym dwóch zielonych i jednych bialych...do wczoraj:( pomaranczowe są juz za male, a biale widze ze dobrze leża.wiec co?

Ja pitole. skad ludzie maja wiedziec ze "biale pampki" to pampers premium care? Trzeba zgadywac i to dopiero w 10poscie....

Gość fsaafssaffsasfa
ja pitole.... biale,pomaranczowe i zielone.najlatwiej po kolorze...

Po kolorze to ty mozesz swiatla na skrzyzowaniu okreslac a nie pampersy. pampki to ty masz pampers huggies dada etc etc. tak to juz wyszlo ze uogolniono marke ale warto jednak pisac co i jak. A co do koloru ciekawa jestem jak odrozniasz pampers newbaby od pampers active baby...

Gość gdsgddggdsdgs
ponawiam pytanie! odpowiedz do little d-a krowa jest bialo w czarne laty czy czarna w biale? odpowiedz do jej kolezanki-a jak jest z zebrą? w jakiej kolejności pasy idą?od nosa(charpie) licząc ktory pierwszy?