Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikoper

oskar czy miłosz?

Polecane posty

Gość mikoper

ktore imie ladniejsze?

Gość mikoper
faktycznie ;) ale wolałabym się zwracac po prostu Miłosz ;) bez zdrobnien ;)

Gość Pewnie ze -.
Oskar

Gość fsaafssaffsasfa
ja dalam konstantego:> wołam kostek... wiesz milosc fajne imie,oskar mi sie nie podoba,bo brzmi tak rewiowo. mi sie maurycy podobal-ale brak skrotu. no i pawelek:>adas tez

Gość Lepsze Oskar bo
Takie ogolnoswiatowe

Gość mikoper
ogolnie mi się wiele imion podoba ;) Konstanty- super, Maurycy też ;) Bardzo mi się podoba również Borys, lecz brzmi tak "ciężko" Maksymilian jest słodkie jako - Maks, czy Maksym.. Kajetana też mogłabym mieć ;) i Bruna.. eh szaleje, pełno pięknych oryginalnych imion. lecz mój mąż chce słyszec tylko o Miłoszu bądź Oskarze.

Gość fsaafssaffsasfa
ja nie bede oceniac,bo kazdy ma inny gust.nie lubie alana-bo babcia przekreca i wola ANALEK.

Gość mikoper
hehehhe ;D na fabianów mówią pawian, lecz moim zdaniem okej imię ;)

Gość fsaafssaffsasfa
milek:.fajne

Gość rozwiellita
Żadne mi sie nie podoba, ale tak wybitnie - jak dla mnie oba straszne :/ Już Miłosz chyba z braku laku mniej koszmarne.

Gość mikoper
oj ładne czy nie, chodzi mi o wybranie własnie sposrod tych dwoch.. nie chce miec Michała, Tomka czy Damiana. bez urazy, ładne imiona, ale mam olbrzymią rodzinę, nie chciałabym żeby imiona dzieci sie powtarzały.

Gość fsaafssaffsasfa
alan-dynastia fabio-kiepska telenowela

Gość fsaafssaffsasfa
nie oceniajcie czy brzydkie czy nie! autorka tematu powiedziala ze tylko te dwa wchodza w gre. milosz jest fajne:> ja mam kostka, mi tez kazali wybierac w tomach i michalach-nikt nie rozumial ze mowie kostek i koniec

Gość mikoper
i do tego oskar i pani róża. pocieszam sie faktem iz to piekna ksiazka ;)

Gość mikoper
wiesz, Kostek super brzmi ;) powiem szczerze ze nie bralismy go pod uwage ;) a swiat idzie do przodu.. denerwuje mnie gdy ktos zwraca mi uwage " boze, i dzieci w przedszkolu/szkole beda sie smiac" chce miec oryginalnego synka z oryginalnym imieniem ;)

Gość sansansan
Oskar :) I nie jest to znowu imie zeby ktos sie z niego nabijal, moje 2 znajome maja oskarow, i przyjaciolki siostra wiec dobrze mi sie kojarzy to imie :)

Gość dla mnie Oskar
Imie miedzynarodowe co w dobie globalizacji nie jest bez znaczenia, brzmi fajnie i dla malucha - Oskarek i dla mezczyzny - tak cieplo i mesko. Nie chcialabym miec faceta.... Milka :O Jak ciota jakas. Oskar, Oskarek, Oskarus, Oski.... fajne imie.

Gość gdsgddggdsdgs
ja mam kostka-pierwszego w moim miasteczku.wiem pytalam w USC. przejadly mi sie xxxxxx. mam dosc imienia xxxxx.dlatego chcialam miec takie ktore bedzie do przyjecia w moim miasteczku.mozesz wziac i kostka.moje podoba sie ale we wiekszosci np: lekarzom,pielegniarkom,nauczycielom,psychologowi, mlodym. za to mama ciocia babcia byly zle. obawiam sie ze moj kostek powieli sie zaraz 10 razy w miescie.chce zeby przynajmniej nie u moich sasiadów:( bo ja specjalnie nie papugowałam pawelka kolezanka nazwala nie chcialam denerwowac jej.rodzilysmy w odstepie czasu i ine chcialam powielac.

Gość gdsgddggdsdgs
mimo ze mozna nazywac jak sie chce.to ja sie ciesze ze moje imie jest pierwsze:> a powiedzcie mi czym Klara(bo tak chcemy dac drugiemu dziecku) jest brzydsze od Julki?

Gość latająca.... ..
Ja mam synka Oskara. Więc mi się podoba natomiast Miłosz mi się źle kojarzy.

Gość latająca.... ..
Powiem wam jeszcze że drugi syn ma na imię Natan i ileż to ja słyszałam jak mogłam dać tak na imię dziecku a nam z mężem się spodobało i wiedzieliśmy że to jest to. Po moim Natanku a był jedyne pojawiło się co najmiej jeszcze 8 małych Natanów, Ech.

Gość AJtamOjtam
Oskar,u mnie w klasie jest Oskar:D

Gość gdsgddggdsdgs
kurde nie moge odzalowac tego ze aleksander tak piekne imie jest takie popularne! wszyscy teraz daja:(((((

Gość adibi
pracuje w przedszkolach i jakos oskary sa szczegolnie niegrzeczne i jakies takie duuze, przerosniete hehe, sorry ale takich wlasnie poznalam. milosz lepiej sie kojarzy osobiscie jestem mama kajetana :)

Gość latająca.... ..
O to mój Oskar to chyba jakiś wyjątek ha ha.

Gość gerga
Miłosz to jak dla pedała a Miłek jak dla kota . Oskar jest fajnie brzmiącym imieniem. Pisanie, ze ktoś noszący to imie ma taki a nie inny charakter świadczy jedynie o totalnej głupocie piszącego :D Imie Oskar znane jest już w Polsce od XV wieku, to stare imie z tradycjami. Oskar Kokoschka malarz i grafik niemiecki; Oskar Kolberg (1814-90) etnograf i muzyk; Oskar Lange (1904-65) ekonomista; Oskar Wilde (1856-1900) pisarz x Miłosz kojarzy mi sie z ....Cześkiem bo Czesław Miłosz :D nJako imie brzmi okropnie gejowato :P

Gość Kkkkklmijnhyg
Oskar mi sie kojarzy z mapetami A konkretnie z takim maruda co mieszkał w śmietniku

Mnie się też Oskar kojarzy z łobuzem choć nie wiem czemu. Tak jakoś :P Miłosz ładnie nie jest bardzo popularne ;) Osobiście jak widać w stopce jestem mamą Wojtusia ;)