Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaahh

Dlaczego tak łatwo przychodzi mi zdradzanie męża?

Polecane posty

Gość aaaaaaaahh

Mam już 2 z kolei kochanka, w dodatku 2 razy przespałam sie z 2 kolegami z pracy na jedną noc, i mam jakieś wewnętrzne poczucie, że nie robie nic złego, dopóki mąz nie wie i nie ranie jego uczuć :-o

Gość ja jako facet
Nie słuchaj ich, zazdroszczą Ci. Widocznie potrzebujesz tego. Faceci teżświęci nie są i jakby tylko mieli okazję, to prawie wszyscy by skorzystali.

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
jak ktoś ma wścieklizne piczy to tak już jest ze ją swedzi na widok każdego faceta niezaleznie jakiego by miał chu.ja w gaciach.

nie dosc, ze krzywdzisz meza (wczesniej czy pozniej wyjdzie to) to jeszcze pracujesz na opinie latwej panny. A puszczanie sie z kolegami z pracy.... na pewno cala firma juz wie i juz ustalaja kolejnosc, ktory teraz Cie przeleci opinii o sobie juz nie naprawisz, tylko zal mi Twojego meza

Gość Ania G.iiu
ja mam taka znajomą - z każdym facetem chce sie ruchac, czy to będzie kolega z pracy, czy mąż koleżanki, czy kurier który przyniósł jej pczkę, czy lekarz który ją bada każdego kutasa chce dorwać

Gość AdaśMiauczyński
po prostu wściekliznę macicy masz. Na kołku usiądź, najlepiej osikowym 🖐️

Gość a ja tam zazdroszcze
też chciałabym kochanka

a jak już usiądziesz na tym osikowym kołku to go osikaj ;-)

Gość Taka miła:)..
Po co ludzie sie wiaza skoro maja takie sklonnosci? Nie lepiej zyc w pojedynke i robic co sie chce.Po to mamy rozum by dzieki niemu myslec i wybierac a nie dzialac pod wplywem hormonow

Gość Alexandra południe
A ja sie z wami nie zgadzam. Są kobiety która zdobywać, polować czy jak kolwiek to nazwiemy. Jest to ok, ale gdy jest się singlem lub zyje w otwartym związku, w małżeństwie nie. Ja bardzo lubie rozkochiwać w sobie facetó, tyle że nie robie tego przez łózko, w sumie przez łóżko raczej tego zrobić się nie da. Powinnaś zrezygnowac z małżeństwa, lub przyznac się do zdrad i liczyć na cud wybaczenia.

Po co ludzie sie wiaza skoro maja takie sklonnosci? Nie lepiej zyc w pojedynke i robic co sie chce.Po to mamy rozum by dzieki niemu myslec i wybierac a nie dzialac pod wplywem hormonow

Gość Moja znajoma zawsze mówi
że kurwa to nie zawód tylko charakter. W takich wypadkach jej teoria wydaje się prawdziwa

Gość Alexandra południe
Więc u faceta taka postawa to dowód męskości a u kobiety kurewskość? hahahha zabawni jesteście.

Gość vivianne+-
a ja autorkę rozumiem!

Może maz nie spełania Twoich potrzeb a sypianie z innymi jest zła metoda na poczucie sie lepiej? to na krótka mete tak czy inaczej.Polecam wizyte u specjalisty