Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama007

rehabilitacja dziecka gdańsk i okolice

Polecane posty

Gość mama007

poszukuję rehabilitacji dla mojego 3mies. synka, oczywiście prywatnie. Wiem, że wielu rehabilitantów pracujących np. w szpitalach poza pracą zajmuje sie dziećmi, ale oni się nie ogłaszają. Macie może jakieś namiary? Albo sposób, by ich znaleźć? Najbardziej interesuje mnie gdańsk od centrum w str. pruszcza, bo jazda w korku półtorej godziny przez miasto jest zbyt męcząca dla małego.

Gość gość
Polecam gabinet stacjonarny i wyjazdowy. www.pomorskirehabilitant.pl Zajmują się dziećmi i dorosłymi, dojeżdżają do domu

Spróbuj może w Ośrodku Wczesnej Interwencji w Gdańsku? Tam pracują rehabilitanci, może ktoś się zgodzi prywatnie?

Gość gość
Ja z synkiem to aż do Olsztyna do http://actireh.pl/dzial/oferta jechalam na rehabilitacje/. Niestety Igorek jest wcześniakiem i wymagał stymulacji neurofizjologicznej , żeby pobudzić ośrodki nerwowe w mózgu i aby poprawic jego sprawność ruchową.

Gość gość
Placówka Pegaz- mają siedzibę w Gdańsku i Gdyni m.in. http://pegaz.la Świetni specjaliści od rehabilitacji!

Gość gość
Potwierdzam, placówka Pegaz to jedno z najlepszych tego typu miejsc w Gdańsku. Bardzo skuteczna rehabilitacja i miła atmosfera.

Gość gość
Przeszedłem długą drogę nim ktoś mi faktycznie pomógł na moje bóle kręgosłupa, całej historii nie będę opowiadał bo to nie czas i nie miejsce, ale w każdym razie polecam Rosadzińskiego, on przyjmuje na terenie 3 miasta, ma placówki w różnych miejscach, mi najbliżej było na Kartuską.

Gość gość
tam w gdańsku to chyba wałęsa od lat was rehabilituje bo go tak uwielbiacie

Gość gość
Centrum terapii wyspa na kartuskiej chodzę tam z niemowlakiem i ćwiczy na asymetrię