Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ujawniacz Prawdy

Wiem kto prowadzi nagonkę na prawiczków na tym forum

Polecane posty

Gość Ujawniacz Prawdy

Otóż prowadzą ją spasłe baby próbujące w ten sposób zniszczyć pewność siebie prawików i spowodować obniżenie ich wymagań. Spaślaczki łudzą się w ten sposób, że znajdą sobie partnera, ale efekt jest zgoła odwrotny. Atakowane prawiki czują swoją oryginalność i ich wymagania względem kobiet rosną jeszcze bardziej.

Gość kamil1979jgora
Myślę że jeden z powodów możę być taki że kobiety w naszym kręgu kulturowym nie mają przyzwolenia na inicjowanie znajomości z mężczyzną

Gość 15,10 do jumy
Amerykę odkryłeś Kolumbie?

Gość paplalaplahapla
trzeba mieć nieźle zryty beret żeby się wiązać z prawikiem. W ogóle się nie znają na rzeczy, masakra! Prawikom mówię wielkie NIE. Żebym była z prawikiem to musiałby być nieźle ogarnięty w innym dziedzinach. Naprawdę super koleś. Ale nie spotkałam takiego- zazwyczaj to baaaardzo nudno przeciętniaki. A feee!

Gość kamil1979jgora
i to chyba też prawda, że jeżeli jest się prawikiemn to trzeba się wykazwać w jakiejś innej dziedzinie np. w polityce

Gość teraz orange
Zakompleksione pasczaki, których nikt nie chce się wyżywają.

Gość green apple
a co prawiczek to nie czlowiek ? a wy wszyscy to za pierwszym razem w lozku byliscie najlepsi - nie pamieta wol jak cielenciem byl :/ strracilam dzewictwo z kolesiem ktory mial przedemna juz pare lasek ... jako DZIEWICA stwirdzilam ze jest chujowy za sztywny ... po tem poznalam kolesia fajnego przyznal sie ze jest prawiczkiem ale co z tego kazdy musi miec sznase i powiem wam ze mnie zaskoczyl byl o wiele lepszy niz ten poprzedni :/ jestem teraz z nim 5 lat a sex jet coraz lepszy :) wiec poki nie sprobujesz nie komentuj bo sie moesz gruubo mylic

Gość singielka800
a ja myslę , ze tu nie ma prawiczków

Gość green apple
aha i jestem facetem prawiczkiem, podszywam sie pod kobiete

Gość green apple
nie nie jestem facetem ani prawiczkiem ... poprostu mowie ze swojego doswiadczenia. i tylko dlatego ze jestem po stronie prawiczkow to znaczy ze musze byc podszywem .... z tego co wiem to mam cipke a nie chujka :) to chyba znaczy ze jestem dziewczyna