Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.n.a.12345

CO DLA SIORY NA URODZINY???

Polecane posty

Gość o.n.a.12345

Hej, mam pytanie. Moja siostra ma 24 lata. Co można kupić jej na urodziny? Dodam że niczym się specjalnie nie interesuje, nie uprawia sportu. Siedzi w domu i czasem jeździ do szkoły zaocznej (bo mgr już ma żeby nie było ;))) ). nie mam pomysłu....

Gość słotka idjotka
kup jej vigor senior bo ona w tym wieku to juz staruszka:P

Gość o.n.a.12345
staruszka, nie staruszka ale prezent musi być. ciuchów nie kupię, bo ona jest niewymiarowa i nie wiem co jej się podoba.. kosmetyki też jakoś tak nie....

Gość słotka idjotka
a ile masz na to kasy? może jakiś bibelot do pokoju? może lustro takie jakieś fajne?

Gość ja kupuje prezenty
na razie tylko sobie i mamie, nikt inny nie zasłużył :P na kolczykarnia.pl teraz zamówiłam sobie błękitny naszyjnik i wrzosową bransoletkę, czekam na przesyłkę :classic_cool: to sklep z biżuterią, za naszyjnik z pięknych kamieni trzeba tam zapłacić ok. 50 zł, w sklepie typu Arart 150 zł, wiem bo mam też z Apartu...

Gość o.n.a.12345
ile kasy? hmmmm mogę przeznaczyć nawet i 200 zł ale wolałabym coś tańszego. wisiorki są piękne ale kupiłam jej w tamtym roku wisior z grawerem.

Gość o.n.a.12345
może ktoś ma jakis pomysł?

Gość sdfghjkl;
Idzie zima ,moze jakies dodatki do płaszczyka/kurtki typu fajny szal,albo terebke.Skoro to Twoja siostra to pewnie znasz jej gust i wiesz czego potrzebuje.A moze fajna piżamke.Szlafroczek.

Gość kika0002
cos z sex shopu :)