Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna baba taka jedna

Chyba będę beznadziejna matką

Polecane posty

ja przeciez nic nie potrafie jakies studia skonczyłam, licencjat i podyplomowe, prace mam beznadziejną, jestem do niczego, ani ładna ani mądra, tchórz straszliwy i cykor, naiwna, nie jestem twarda, chyba mam ciagłą depresje i jak ja mam dziecko miec??? ja mu nawet nie bede umiała zabaw wymyslec:(

Gość a kto ci karze mieć dziecko
w Polsce, to chyba nie jest obowiązek o ile się nie mylę!

Gość a kto ci karze mieć dziecko
*każe

raczej nie jesteś gotowa na dziecko z takim myśleniem burza hormonalna może cię zabić, choć również może cię wyprostować ale tego nie wiadomo

z takim podejsciem do zycia to sie połóż i umieraj. albo weź się w garść! życie nie przezyje sie za ciebie

no własnie nawet wy mówicie ze jestem do niczego no wiec jak mam 29 lat i boje sie zycia

Gość Lordzik123
Witaj:) a faceta w ogóle masz?? Za dużo telewizji oglądasz. Uroda rzecz gustu, a jak chodzi o mądrość, to nie żadna wiedza z książek, a umiejętność dokonywania w życiu słusznych wyborów.

mam męża 33 lata

finansowo razem stoimi chyba niezle maz lepiej zarabia ale i duzo pracuje

Gość azza
Myslę że najpierw powinnaś zrobić porzadek w swojej głowie. Skoro sama myśl o dzieciach wprawia cię w taki nastrój to obawiam się że w ciąży i później problem może się pogłębic. Zacznij od dojścia do ładu z samą soba.

Gość Lordzik123
Nie jesteś beznadziejna, po prostu masz pecha, bo twoją osobowość bardziej determinują cechy w postaci leku, apatii, bierności, ostrożności,które to odpowiadają osobowości melancholika i flegmatyka. Mnie tez determinują te typy osobowości, ale inny zestaw cech: spokój, refleksyjność, powściągliwość. Ciesz się życiem takim, jakie masz,bo to dar, a le pracuj nad sobą po prostu:0 czytaj książki psychologiczne p:)

Gość Lordzik123
Jak w Polsce ktoś finansowo stoi nieźle i subiektywnie sami twierdza, to już sukces, ponadto jesteś sparowana, to tez plus,patrz ilu jest singli w Twoim wieku, którzy marzą o drugiej polowce.

żeby myśleć o dziecku najpierw uporządkuj swoje myśli ! idz do psychologa

byłam, nie pomogło

no chyba niezle mamy mieszkanie na mały kredyt i wykanczamy do u moich rodziców nie jestesmy rozrzutni, potem mieszkanie wynajmiemy

Gość Lordzik123
A jak mąż?? Chce mieć dziecko?? Wie o twoich obawach?? A może rodzinka naciska?? Pragniesz dziecka,a jednocześnie sie boisz, bo może bardzo wrażliwa jesteś??

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie
z góry wiesz, że będziesz złą matką?????? to cię zadziwię.... ja też tak uważałam, mam charakter choleryka, złe przykłady z domu i moje dzieci nie mogą się nachwalić jaką mają fajną mamę, mój mąż przekonany od zawsze, jakim to będzie wspaniałym ojcem, nie sprawdził się w tej roli nawet na 5%

Gość Lordzik123
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie A w czym nawalił??

Gość jak mozna porownywac
skoro jestes taka beznadziejna, to nie licz ze ktos bedzie chcial ci to dziecko zrobic

chyba jestem nawet za wrazliwa maz chce dziecka ale nie naciska, wie o moich obawach i mówi, ze bede najwspanialsza matka na swiecie ale ja mu nie wierze rodzina nie nacisk za bardzo, cos tam sie czasami podpytają bardziej moja mama ale ona mi opowiada o porodzie i ciazy i mnie przekonuje troszke itp