Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkaa z taa

Facet niudacznik czy leń?

Polecane posty

Gość edytkaa z taa

moj facet jest pracowniekiem roku. fenomen. az 3 dni przepracowal i znow go zwolnili. co za debil. i jak z takim facetem myslec o przyszlosci. no jak?

Gość niebieski ptaka nie facet
wyglada na to ze ty bedzioesz yebac na rodzine o ile rozmnozysz sie z nim

Gość 235tesd
Czemu go zwolnili?

Gość edytkaa z taa
ta sama spiewka. ze za wolno pracuje. a ja mam wrazenie ze on wogole sie nie stara. bo ile mzona tracic prace. jakim trzeba byc czlowiekiem zeby go zwalanic co chwile.

Gość dsdfdfffgfgfg
no wiec ty sie postaraj i poszukaj slownik ortograficzny ;)

Gość edytkaa z taa
z budowy

Gość Edyta_wawa
czytajac ten watek czułam się jakbym czytała o sobie.. niestety. Z jednym wyjatkiem- wiek sie nie zgadza. Mój facet jest nieco młodszy.Też mam tego dosyć. Nie wierzę , że coś sie już zmieni. Miałam tyle planów np jakis wyjazd czy zeby wybrac sie na zakupy zeby sobie kupił chociaz spodnie na tylek( bo od roku chodzi w jednych ) i wszystko na nic bo tracił bądz rzucał pracę nie upominając się o wynagrodzenie chociaz za te pare dni.. NIe oczekiwałam wiele. Niech chociaz minimalna krajowa zarobi.Ty autorko jestes chociaz w takiej sytuacji ze twoj facet sam szuka pracy a moj nawet tego nie robi.. wszystko ja mu znajdowalam. Moglam nie szukać , to prawda ale wtedy cale dnie przed komputerem by przesiedzial. Teraz od 2 tygodni ma prace (przy ulotkach), ale co to jest za robota 2 dni w tygodniu a przy dobrych wiatrach 3. Zero pewności co do jutra, zero stabilności. Próbowałam go zostawić ale do niego nie docierało ze nie chce z nim być jednak coraz bardziej jestem pewna swej decyzji i wiem ze postapie slusznie

Gość smutne to co piszecie
W jakiś sposób można to zrozumieć, jeśli to związek nastolatków albo młodych dorosłych, dopiero wchodzących na rynek pracy. Ale w okolicach trzydziestki to naprawdę warto wiedzieć co się chcę robić. Nie wiadomo, czy ten facet to nieudacznik, leń czy po prostu ktoś niepewny swoich możliwości. Najlepsze co możesz zrobić to go odciąć od forsy tak po prostu. Ty zarabiasz na siebie i od niego oczekujesz tego samego.

Gość edytkaa z taa
on marzy o pracyw mudnurowce. jakies 2-3 lata temu zdawal ale zdobyl za malo punktow. Tylko gada ze chcialaby taka prace ale nic w tym kierunku n ie robi.