Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteRYJKI

Smieszy mnie obluda kobiet

Polecane posty

Gość kafeteRYJKI

Moja znajoma wieszala psy na swoim facecie bo ja olal , ze pojechal gdzies bez niej, ze ja zdradza z jakas "szmata", ze widziala jak ja obmacuje, ze ja oszukuje itp Mowila ze ten koles to dno i zero i w zyciu juz nie chcialaby byc z takim "plytkim facetem". Po czym 2 dni pozniej ten koles sie pojawil na wspolnej imprezie, gdzie i ona byla, pozniej niby wyszli razem, bo on mial ja "odprowadzic do domu". Na drugi dzien z jej ust plynely same superlatywy na jego temat, jaki to nie jest wspanialy, ze ja rozumie i sa tacy zgrani :D:D:D Kurwa i wez tu traktuj powaznie takie niezrownowazone emocjonalnie baby, a takich jest z 90% z tego co widze.

Gość hehe hehehe
laski sa teraz puste i glupie jak kilo gwozdzi. Teraz wyhaczyc fajna madra, wartosciowa, konsekwentna dziewczyne jest trudniej niz znalesc diament w tramwaju

Gość Lordzik123
Teraz wyhaczyc fajna madra, wartosciowa, konsekwentna dziewczyne jest trudniej niz znalesc diament w tramwaju takiej szukam, dlatego pewnie będę sam;/ ale cóż:) Powodzenia:)

Gość tadam!
Bo kobiety to w większości tępe desperatki. Jak taka nie znajdzie faceta to już koniec świata, wiec bierze byle co, byleby tylko był, byle nie zostać "starą panną". Żenujące.

Gość kremooweczkaa
To podaj więcej przykładów, bo chyba na wyrost twierdzisz, że 90% jest niezrównoważonych. Ja np. w ogóle nie znam takich dziewczyn. Moje koleżanki albo są w stałych związkach albo same bo nie mogą znaleźć nikogo konkretnego. Chyba, że piszesz o jakiejś nastce. Ale nastolatki mają to do siebie, że trochę nie bardzo jeszcze wiedzą czego chcą. Burza hormonów itp.

Gość ijoijo
w złosci mówi się wiele rzeczy których się potem żałuje i nie tylko kobiety tak mają,pewnie liczyłeś że z nią będziesz a jednak wróciła do chłopaka