Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjana

podejrzenie ciąży

Polecane posty

Gość anjana

Witam, mam problem, okres spóźniał mi się 6 dni, testy wychodzą negatywnie ale postanowiłam zrobić badanie beta hcg z krwi. W dniu odbioru wyników dostałam okres, dość obficie krwawię i boli mi brzuch. Bardzo się zdziwiłam bo po odebraniu wyników okazało się że beta hcg wynosi 6.25 i podpisano że jest to wskaźnik wczesnej ciąży. Czy możecie coś doradzić, kiedy mogę powtórzyć badanie krwi bo testy wciąż wychodzą negatywnie? Dziękuję za pomoc

Gość anjana
tak podejrzewałam, ostatnio brałam antybiotyk na ząb plus 2 rodzaje globułek na infekcję intymną jednoczesnie, czy nie wiedząc o ciąży mogłam sama sobie zaszkodzić?

Raczej nie. Takie poronienia zdarzają się dość często, większość kobiet nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, bo krwawienie biorą za zwykłą miesiączkę.

Gość anjana
Dziękuję za pomoc

Gość anjana
witam ponownie. Byłam dziś na badaniach i lekarz nie stwierdził ciąży, mimo to postanowiłam powtórzyć beta hcg i po 4 dniach pokazuje 11,67 (wcześniej 6,25). Czy to może sugerować ciąże pozamaciczną z tak malym przyrostem hcg? ponowną wizyte u ginekologa mam w środę ale bardzo się martwię